Datum

22 februari 2020 9:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag stond voor JO15-2 een inhaalwedstrijd tegen Broekster Walden JO15-2 op het programma. Om 9 uur werd er op het kunstveld afgetrapt. Al snel bleek dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, echter de sterke westenwind maakte goed combinatiespel lastig. Kansen waren er over en weer, maar tot doelpunten leidde dit vooralsnog niet.

Het waren de Boys die na een kwartier de ban braken en 1-0 op het scorebord zetten. Vervolg
ens zette de tegenstander meer druk en al snel leidde dit tot de 1-1. Broekster Walden had hierna een betere fase en met de wind schuin in de rug bouwden ze de stand tot de rust uit naar 1-3. De 2e helft was van de Boys een stuk beter.

De tegenstander werd gelijk onder druk gezet en er werden volop kansen gecreëerd. Na de 2-3 volgende al snel de 3-3. Uiteindelijk kwam de 4-3 ook tot stand, gescoord werd er uit een terecht verkregen penalty. Uiteindelijk bleek dit de eindstand, alhoewel Broekster Walden enkele keren nog gevaarlijk werd en er zelfs nog een bal van de lijn werd gehaald. Mooie punten voor het team onder leiding van de trainer/leiders Goitzen en Wiebren. Voorlopig wordt een gedeelde eerste plaats bezet in deze nog prille competitie.