Harkemase Boys Vrouwen - Harkemase Boys

Harkemase Boys Vrouwen

Harkemase Boys Vrouwen

Munten bij Hemelvaartstoernooi

17 mei 9:45  Morgen is het alleen mogelijk om met speciale Hemelvaartsmunten te betalen. Deze kunnen in de kantine worden gekocht met contant geld of de pin. meer »


GRUTTE BEK!

10 mei 10:00  Met het Mediateam maken we ieder jaar onze grutte bek net niet waar. We kun- nen het allemaal schitterend vertellen in krantenstukken, radio-uitzendingen, op televisie en in podcasts. Maar als het er écht om gaat, dus tijdens het Hemelvaart- toernooi, geven we niet thuis. Op het veld dan. Want het wordt vanzelf drie uur, en dan gaat de tap maximaal open, resultaat of niet.meer »


Technisch (klopt het) Hart bij De Boys

24 april 19:45  In de afgelopen 2 seizoenen is er veel aandacht besteed aan de doorstroming van de jeugd naar de senioren. Het huidige 2e elftal - één van de jongste in de clubhistorie en uitkomend in de Reserve Hoofdklasse - is hiervan een sprekend resultaat. Daarnaast zorgt de TC bij het 1e elftal er al meer meer dan 25 jaar voor dat we kunnen genieten van top-amateurvoetbal op De Bosk. Bij Harkemase Boys gaan prestatiegerichtheid én voetbalplezier hand in hand. Volgend seizoen is er weer een 4e elftal actief en gaan er maar liefst 4 7x7-teams actief zijn op de Friese en Groningse velden! Ook bij de dames is er groei: volgend seizoen gaan we voor het eerst met 2 damesteams acteren binnen Harkemase Boys. Een geweldige mijlpaal met veel mogelijkheden voor onze dames en meiden. meer »


Open training dames Harkemase Boys

14 april 11:30  Voor het eerst in de historie zal Harkemase Boys - met ingang van seizoen 2023/2024 - met 3 damesteams in actie gaan komen. Een VR1, VR2 en een 7x7 team. Om dit te bewerkstelligen is de club nog op zoek naar enkele dames voor de VR1 en VR2. De ambities van Harkemase Boys zijn (zoals altijd) duidelijk: een stabiele topper worden in het damesvoetbal in Friesland. Het ambitieuze VR1 elftal zal als duidelijk prestatieteam de Friese ranglijsten gaan bestormen. Bij VR2 zal de nadruk iets meer liggen op de combinatie prestatievoetbal met de nodige gezelligheid. meer »


Harkemase Boys MO20 plaatst zich voor finale OFK!

11 januari 13:45  Soms roept de plicht en kun je je taak als verslaggever even niet waar maken. Om iedereen toch een beetje op de hoogte te brengen toch maar even een verslag van horen zeggen… In de voorronde van het vrouwen OFK mochten de meiden uit Harkema het in de eerste wedstrijd opnemen tegen Burgum. De wedstrijd werd met 3-0 gewonnen met doelpunten van Meike D., Frederike en Rachel. Het moment van de wedstrijd was echter een heerlijke panna van Meike A. (met een dikke “ooohh” van de tribune tot gevolg). meer »


MO-20 Frysk Kampioen!

6 januari 11:00  Do the Meike-shuffle: voetballen in Franeker! Vandaag stond het Jeugd Open Fries Kampioenschap zaalvoetbal op het programma. Op voorhand was al min of meer de verwachting dat het zou gaan tussen de “Boys” uit Harkema en die uit Heerenveen. En zo ging het ook! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!