Sponsors - Harkemase Boys

Sponsors

Sponsors

Technisch (klopt het) Hart bij De Boys

24 april 19:45  In de afgelopen 2 seizoenen is er veel aandacht besteed aan de doorstroming van de jeugd naar de senioren. Het huidige 2e elftal - één van de jongste in de clubhistorie en uitkomend in de Reserve Hoofdklasse - is hiervan een sprekend resultaat. Daarnaast zorgt de TC bij het 1e elftal er al meer meer dan 25 jaar voor dat we kunnen genieten van top-amateurvoetbal op De Bosk. Bij Harkemase Boys gaan prestatiegerichtheid én voetbalplezier hand in hand. Volgend seizoen is er weer een 4e elftal actief en gaan er maar liefst 4 7x7-teams actief zijn op de Friese en Groningse velden! Ook bij de dames is er groei: volgend seizoen gaan we voor het eerst met 2 damesteams acteren binnen Harkemase Boys. Een geweldige mijlpaal met veel mogelijkheden voor onze dames en meiden. meer »


WVE nieuwe Supersponsor

29 oktober 11:30  De Sponsorgroep van Harkemase Boys kan met trots melden dat huidige groep van Supersponsoren wordt uitgebreid met WVE. WVE staat voor Wij Vergelijken Energie, een partij die aanvragen doet voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.meer »


Sanidirect nieuwe hoofdsponsor A

1 juni 16:45  Met gepaste trots mogen wij Sanidirect Groningen presenteren als nieuwe hoofdsponsor van de A-selectie van Harkemase Boys. Vanaf volgend seizoen zal Sanidirect op de achterkant van het nieuwe voetbalshirt prijken.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!