Eerste elftal nieuws

Eerste elftal nieuws

Voorbeiding Harkemase Boys 1

22 juni 16:15  Vanaf zaterdag 10 juli start ons 1e elftal met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Hieronder het schema. Uiteraard is het afhankelijk van de regels of er publiek bij aanwezig mag zijn en onder welke voorwaarden. Samen met onze regering houden we jullie op de hoogte van de voorwaarden. meer »


Sanidirect nieuwe hoofdsponsor A

1 juni 16:45  Met gepaste trots mogen wij Sanidirect Groningen presenteren als nieuwe hoofdsponsor van de A-selectie van Harkemase Boys. Vanaf volgend seizoen zal Sanidirect op de achterkant van het nieuwe voetbalshirt prijken.meer »


Harkemase Boys haalt Jelle de Graaf uit Amerika

23 april 15:45  Harkemase Boys heeft voor komend seizoen een nieuwe speler vastgelegd. Jelle de Graaf komt over vanuit Amerika, waar hij speelde bij Life University in Atlanta, Georgia.meer »


Harkemase Boys trekt talentvolle keeper aan, ook Kleiker blijft

9 februari 17:15  Harkemase Boys heeft met Jarno Wiersma een nieuwe keeper aangetrokken voor het komende seizoen.meer »


Plan voor minicompetitie noordelijke clubs

31 januari 14:00  Vanwege de beperkende maatregelen rond de corona-uitbraak liggen de voetbalcompetities voor het amateurvoetbal nog steeds stil. Mocht er door de KNVB besloten worden om de competities niet meer te hervatten dan is een regionale minicompetitie een mooi alternatief.meer »


Achuna en Visser nog een jaar in rood-wit

27 januari 11:15  In navolging van al vijftien ploeggenoten blijven ook Iloba Achuna en Kian Visser Harkemase Boys trouw.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!