Eerste elftal nieuws

Eerste elftal nieuws

Informatie Harkemase Boys - ODIN'59

16 september 17:00  Beste voetballiefhebbers, Harkemase Boys speelt zaterdag om 14:30 de competitie wedstrijd tegen ODIN'59. Om het verantwoord mogelijk te maken om toeschouwers te kunnen ontvangen, zijn er een aantal aanvullende spelregels.meer »


Informatie bekerwedstrijd VV Katwijk - VV Harkemase Boys 21 september a.s.

16 september 14:15  Aanstaande dinsdagavond staat de bekerwedstrijd tussen VV Katwijk en Harkemase Boys op het programma. VV Katwijk geeft aan dat de kaartverkoop uitsluitend online zal plaatsvinden, de kassa is deze avond niet geopend voor verkoop. meer »


Zaterdag afscheid van Jesse Renken

19 augustus 9:45  Harkemase Boys neemt zaterdag, voor aanvang van de eerste competitiewedstrijd, afscheid van Jesse Renken. De rechtsback stopt na 198 wedstrijden in zeven seizoenen bij Harkemase Boys. meer »


Oefenwedstrijd tegen Drachtster Boys gaat niet door

16 augustus 20:00  De oefenwedstrijd van dinsdagavond uit bij Drachtster Boys gaat niet door. De selectie gaat zich opmaken voor de eerste competitie wedstrijd voor komende zaterdag thuis tegen Goes.


Eerste elftal traint vanmiddag

11 augustus 15:00  In verband met een afzegging traint Harkemase Boys 1 om de 14:00 op het hoofdveld


Info Harkemase Boys - Hoogezand

7 augustus 8:15  Beste voetballiefhebbers, Harkemase Boys speelt vanavond om 20:00 een oefenwedstrijd tegen Hoogezand en er mag publiek aanwezig zijn. De wedstrijd zal op het kunstveld plaatsnemen.Om het verantwoord mogelijk te maken om toeschouwers te kunnen ontvangen, zijn er een aantal aanvullende spelregels.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!