Eerste elftal nieuws - Harkemase Boys

Eerste elftal nieuws

Eerste elftal nieuws

Voorbeschouwing DVS’33 Ermelo – Harkemase Boys

29 september 15:30  Morgenmiddag stappen de mannen van Marcel Post en Willem van Kammen in de bus naar Ermelo. Met in ieder geval nog een goedgevulde maag van de hapjes van gisteravond die door beide trainers waren verzorgd. Gaat iemand dat dit seizoen nog overtreffen? Maar dat terzijde… Ook gaat Harkemase Boys naar DVS’33 als koploper van de derde divisie. In een tactische wedstrijd werd vorige week met 0-1 gewonnen van HSC’21. Thomas Prinsen maakte een wonderschoon doelpunt, deze is natuurlijk te bekijken in de samenvatting op BoysTV!meer »


Voorbeschouwing HSC’21 – Harkemase Boys

22 september 14:30  “Een heuse topper komend weekend” valt er te lezen in de voorbeschouwing van HSC’21 en dat klopt! Harkemase Boys gaat weer op bezoek in Haaksbergen, waar het goede herinneringen aan heeft. In de eerste ronde van de KNVB-Beker werd in een echte bekerkraker met 3-4 gewonnen na twee doelpunten in de 119e en 121e minuut. Echter verloor Harkemase Boys deze week tegen een fel en sterk Eemdijk waardoor het ‘bekersprookje’ waarvan we droomden al in deugen ligt. meer »


Voorbeschouwing VV Eemdijk - Harkemase Boys

18 september 16:45  Morgen een echte bekerkraker op het programma voor de laatste voorronde van de KNVB-beker. De nummer 1 en 2 van de Derde Divisie A nemen het tegen elkaar op. Harkemase Boys staat door de overwinning op Hoogeveen (4-0) net een puntje hoger dan Eemdijk. De Bunschotenaren versloegen dit weekend Hercules op eigen veld door een late treffer in de 90e minuut. Peter van de Groep kopte de bal binnen na een vrije trap van Jesper van Dalen.meer »


Busreis naar Eemdijk: alles op een rijtje

17 september 15:00  Na de overwinning op VV Hoogeveen kan de focus voor Harkemase Boys worden gelegd op de komende bekerwedstrijd tegen Eemdijk. Door de Vrienden van Harkemase Boys is een dubbeldekker georganiseerd en zit inmiddels vol. Voor degenen die meegaan even kort alles op een rijtje: ✔️ We vertrekken 17.45 uur vanaf het parkeerterrein van Sportpark "De Bosk" ✔️ Kosten zijn 15 euro, contant en gepast te betalen bij vertrek ✔️ Entree van de wedstrijd is 5 euro, dit is NIET bij de busreis inbegrepen. ✔️ We vertrekken DIRECT na de wedstrijd weer. ❌ Het is verboden alcoholische versnaperingen mee te nemen ❌ Vuurwerk = verboden! We organiseren ook een kleine toto waarbij je de uitslag mag voorspellen. Inleg is 2 euro, contant te betalen. Tot dinsdag! #COTB


Voorbeschouwing Harkemase Boys – VV Hoogeveen

15 september 11:00  Vorige week won Harkemase Boys in een moeizame wedstrijd onder zeer tropische tempraturen in Utrecht tegen Kampong. De enige doelpuntenmaker was Joris Adams na een uitstekende assist van Thomas Prinsen. De middenvelder dribbelde vanaf de middenstip naar de zestien van Kampong en legde de bal panklaar voor de spits. Die nu vier doelpunten heeft gemaakt uit vier competitiewedstrijden.meer »


Aludon speler van de week: Jente Booij

14 september 15:00  Als speler van de week hebben we ook deze keer een zeer enthousiaste voetballer, nu vanuit de J010-1. Jente speelt op het middenveld van het team, maar is een zeer veelvuldig scorende speler. (100 goals per seizoen is geen uitzondering) vanaf zijn 4de speelt hij al bij de Harkemase Boys en heeft het daar erg naar zijn zin. De clubkleuren Rood en Wit zitten hem, ook als enthousiaste Feyenoord fan als gegoten. Jente is snel en zeer gedreven om elke week weer te winnen en verwacht dezelfde instelling vanuit ons 1ste elftal om er zaterdag een mooie en liefst doelpuntrijke wedstrijd van te maken.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!