Eerste elftal nieuws

Eerste elftal nieuws

Voorbeschouwing Harkemase Boys – Sportlust’46

25 november 11:30  Zaterdag een pittige thuiswedstijd voor Harkemase Boys. Sportlust’46 uit Woerden, de nummer twee van de Derde Divisie komt op bezoek. Sportlust’46 is bezig aan een prima seizoen en is sinds 1 oktober nog ongeslagen. Bij deze wedstrijd won SteDoCo door twee doelpunten in de blessuretijd. Yannick Cortie en Joran Schroder draaiden een 1-2 achterstand om naar een 3-2 voorsprong. meer »


Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - Harkemase Boys

18 november 10:45  Aanstaande zaterdag staat er een uitwedstrijd op het programma voor Harkemase Boys. Het team van Jan de Jonge gaat op bezoek bij de nummer zestien van de competitie, Sparta Nijkerk. Een ploeg die het net als Harkemase Boys het zwaar heeft in de Derde Divisie. De laatste overwinning van de ‘Oranje Zwarten’ was op 10 september. Vorige week werd in Assen bij ACV verloren met 3-0. meer »


Voorbeschouwing Harkemase Boys – VV SteDoCO

11 november 13:45  Morgen staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen VV SteDoCo. Na de verliespartij in Hoek is Harkemase Boys weer gebrand om punten te pakken op eigen Sportpark "De Bosk". Dat zal nog een zware kluif worden voor de nieuwe trainer Jan de Jonge tegen de ploeg uit Hoornaar. VV SteDoCo staat momenteel op een 4e positie met 23 punten. Een doelsaldo van 24 treffers voor en 17 treffers tegen. De laatste twee wedstrijden van VV SteDoCo werden verloren tegen VV Dovo en ACV Assen. meer »


Jan de Jonge nieuwe trainer Harkemase Boys

5 november 18:15  Harkemase Boys stelt Jan de Jonge aan als nieuwe hoofdtrainer. Met De Jonge haalt Harkemase Boys een ervaren trainer aan. De ex-speler van onder andere SC Heerenveen en FC Groningen pakte na zijn actieve loopbaan als speler het trainerschap en was als (assistent)trainer actief bij Emmen, SC Heerenveen, De Graafschap en Heracles Almelo. meer »


Voorbeschouwing Hoek - Harkemase Boys

4 november 15:00  ⚽ VOORBESCHOUWING HSV HOEK - HARKEMASE BOYS Harkemase Boys neemt het morgen op tegen HSV Hoek. Trainer bij Hoek is Pieter Ongena die de in september opgestapte trainer Björn De Neve opvolgde. Ongena was onder De Neve al assistent trainer en mag van Hoek het seizoen afmaken. meer »


Trainer Wim Bakering vertrekt per direct

3 november 19:30  Wim Bakering, hoofdtrainer bij Harkemase Boys, heeft het bestuur laten weten per direct op stappen bij Harkemase Boys. Als reden geeft Bakering aan dat de combinatie werk, privé én Harkemase Boys in de praktijk niet vol te houden valt. "De beslissing valt mij zwaar, maar Harkemase Boys verdient een trainer die het team de volle aandacht kan geven. Dat lukt mij op dit moment niet." Voorzitter Sippe Heeringa: "We betreuren de beslissing van Wim maar accepteren zijn vertrek en gaan op zoek naar een vervanger. We danken Wim voor zijn inzet dit seizoen." Assistent trainer Willem van Kammen zal eerst de taken van Wim Bakering overnemen, beginnend met de uitwedstrijd a.s. zaterdag uit tegen Hoek.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!