Eerste elftal nieuws

Eerste elftal nieuws

Harkemase Boys trekt talentvolle keeper aan, ook Kleiker blijft

9 februari 17:15  Harkemase Boys heeft met Jarno Wiersma een nieuwe keeper aangetrokken voor het komende seizoen.meer »


Plan voor minicompetitie noordelijke clubs

31 januari 14:00  Vanwege de beperkende maatregelen rond de corona-uitbraak liggen de voetbalcompetities voor het amateurvoetbal nog steeds stil. Mocht er door de KNVB besloten worden om de competities niet meer te hervatten dan is een regionale minicompetitie een mooi alternatief.meer »


Achuna en Visser nog een jaar in rood-wit

27 januari 11:15  In navolging van al vijftien ploeggenoten blijven ook Iloba Achuna en Kian Visser Harkemase Boys trouw.meer »


Bouius en Bentum langer bij Harkemase Boys

19 januari 15:30  Aanvoerder Henny Bouius en spits Arnoud Bentum spelen ook volgend seizoen voor Harkemase Boys. Ze zijn de veertiende en vijftiende speler van de huidige selectie die aangeven in Harkema te blijven.meer »


Margaritha en Dijkstra blijven, Prinsen naar het buitenland

7 januari 18:15  Jhurrey Margaritha en Mart Dijkstra spelen ook volgend seizoen voor Harkemase Boys. Met die twee verlengingen heeft Harkemase Boys nu dertien spelers voor volgend seizoen vastgelegd. Middenvelder Thomas Prinsen vertrekt een jaar: hij gaat voor stage naar het buitenland.meer »


Harkemase Boys verlengt opnieuw met twee spelers

29 december 15:15  Opnieuw twee spelers van de huidige selectie blijven een seizoen langer bij Harkemase Boys. Het gaat om Dennis van Duinen en Mark Bruintjes, die momenteel bezig zijn aan hun respectievelijk vierde en derde seizoen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!