Eerste elftal nieuws - Harkemase Boys

Eerste elftal nieuws

Eerste elftal nieuws

Nieuwe speler: Thomas Hoekstra

16 maart 15:15  Harkemase Boys heeft voor komend seizoen een nieuwe keeper vastgelegd. Thomas Hoekstra komt over van Koninklijke HFC.meer »


Voorbeschouwing DVS'33 - Harkemase Boys

10 maart 11:15  Afgelopen zaterdag won Harkemase Boys overtuigend op eigen veld van rechtstreekse concurrent SV Urk. Na een matige eerste helft stonden de jongens van Jan de Jonge en Willem van Kammen nog met 0-1 achter. Na rust was Harkemase Boys oppermachtig en walste het over SV Urk heen met 3-1. Hierdoor heeft de ploeg weer wat adem en kan het omhoog kijken op de ranglijst. Deze zaterdag te beginnen in een uitwedstrijd tegen DVS’33 Ermelo.meer »


Stefan Deuling blijft bij Harkemase Boys!

7 maart 13:00  Stefan Deuling blijft nog een seizoen bij Harkemase Boys. De vleugelaanvaller die nu vaak de positie inneemt als rechtsback door een aantal blessures in de verdediging kwam dit seizoen al 17 keer in actie. Hij maakte hierin één doelpunt, maar wel een hele belangrijke, in de uitwedstrijd tegen ASWH. De Technische Commissie en Stefan Deuling zijn ervan overtuigd dat hij ook volgend seizoen zich maximaal gaat inzetten bij de club!meer »


Voorbeschouwing Harkemase Boys – SV Urk

3 maart 11:15  Deze zaterdag nieuwe kansen voor Harkemase Boys om zich te herpakken na het verlies op Staphorst. Morgen te beginnen met Urk. Ze waren dit seizoen flitsend begonnen in de Derde Divisie en stonden na een aantal duels zelfs op de koppositie. Op dit moment staan de Urkers er iets minder rooskleurig voor. Namelijk op een 15e positie met 25 punten. Net één punt onder Harkemase Boys die een 12e positie inneemt op de ranglijst.meer »


ALUDON Speler van de week: Jesse Kolk

1 maart 14:45  Wekelijks wordt een van de spelers van Harkemase Boys in de schijnwerpers gezet. Deze week is het: Jesse Kolk Maar wie is onze speler van de week? In welk team speelt hij of zij? In een paar vragen én antwoorden maken wij nader kennis met onze speler van de week. meer »


Voorbeschouwing Staphorst - Harkemase Boys

24 februari 16:30  Zaterdag speelt Harkemase Boys een uitwedstrijd in de kop van Overijssel. De ploeg van Karlo Meppink staat momenteel in de middenmoot van de Derde Divisie op een 10e positie. Net twee punten boven Harkemase Boys. Twee weken geleden speelde Staphorst met 1-1 gelijk tegen ACV Assen. Harkemase Boys verspeelde twee dure punten in de 93e minuut door gelijk te spelen op eigen veld tegen RKAV Volendam. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!