algemeen - Harkemase Boys

algemeen

algemeen

Wegen Jan de Jonge en Harkemase Boys scheiden

1 juni 19:15  Na afloop van het seizoen is besloten dat de wegen tussen Harkemase Boys en Jan de Jonge in goede harmonie per direct gaan scheiden. Jan de Jonge was in november 2022 aangesteld om samen met het team in eerste instantie te handhaven in de derde divisie en dat is gelukt. Harkemase Boys is Jan de Jonge daar zeer erkentelijk voor. Harkemase Boys gaat nu per direct op zoek naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2023/2024.meer »


G-Team schakelt door!

26 mei 14:45  Het G-Team neemt het volgende week donderdag op tegen de A Selectie van Harkemase Boys. Na twee knoeperds van overwinningen tegen de 35+ers zijn de spelers van trainer Wierd van der Meer en leider Roel Zuiderveld toe aan een volgende uitdaging. Dat wordt dus Harkemase Boys 1. meer »


Yn gearwurking mei de Afûk is it programmaboekje dizze saterdei yn it Frysk

23 mei 16:00  De Afûk is in organisaasje dy't him ynset foar de Fryske taal en kultuer. Sy wurkje oan (wikseljende) projekten en kampanjes foar de promoasje fan de Fryske taal en kultuer en dogge dat foar ferskate doelgroepen.meer »


Munten bij Hemelvaartstoernooi

17 mei 9:45  Morgen is het alleen mogelijk om met speciale Hemelvaartsmunten te betalen. Deze kunnen in de kantine worden gekocht met contant geld of de pin. meer »


GRUTTE BEK!

10 mei 10:00  Met het Mediateam maken we ieder jaar onze grutte bek net niet waar. We kun- nen het allemaal schitterend vertellen in krantenstukken, radio-uitzendingen, op televisie en in podcasts. Maar als het er écht om gaat, dus tijdens het Hemelvaart- toernooi, geven we niet thuis. Op het veld dan. Want het wordt vanzelf drie uur, en dan gaat de tap maximaal open, resultaat of niet.meer »


Pieter de Haan overleden

3 mei 15:00  Het zijn verdrietige dagen bij Harkemase Boys. Vannacht (woensdag 3 mei 2023) overleed Pieter de Haan. Pieter was als beheerder van de kleedboxen en materiaal jarenlang vrijwilliger bij Harkemase Boys. De bakjes thee die Pieter de afgelopen tientallen jaren voor alle voetbalteams en trainende leden heeft geschonken zijn ontelbaar. In 2010 werd zijn 40 jarig jubileum als vrijwilliger groots gevierd. Tevens is Pieter erelid bij Harkemase Boys. Iedereen kende Pieter en Pieter kende iedereen. Pieter zal nooit worden vergeten, al was het alleen om zijn legendarische uitspraken waarvan enkele als dierbare herinnering nog op de tafels in onze kantine zijn gedrukt. We zullen Pieter missen en wensen familie en vrienden heel veel sterkte!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!