Meisjes Harkemase Boys

Meisjes Harkemase Boys

Hoezo zomerstop

9 juni 19:00  Waar normaal de gedachten in deze tijd al richting zomerstop gaan is juist nu door de ongeplande voetbalonderbreking de wil om nog lekker even te voetballen bij onze jeugd behoorlijk aanwezig. meer »


Keepster Loïs Wieringa uit MO15 op stage bij SC Heerenveen

4 juni 9:45  De 14-jarige keepster Loïs Wieringa van MO15 heeft afgelopen periode een 3-tal trainingen bij de MO16 van SC Heerenveen gevolgd.meer »


Harkemase Boys MO19 naar landelijke Hoofdklasse Top MO19

4 juni 9:45  De afgelopen 2 seizoenen maakte de MO17-1 van Harkemase Boys furore in de Landelijke Divisie MO17. Beide seizoenen werd er een uitstekend resultaat behaald door als 2de te eindigen in de competitie.meer »


27 maart meiden talentenavond bij Harkemase Boys

10 maart 13:45  Op vrijdag 27 maart organiseert Harkemase Boys een MEIDEN TALENTENAVOND voor speelsters en keepsters. De training zal verzorgd worden door de technische staf en speelsters van MO17-1 welke uitkomen op het hoogste niveau in de Landelijke Divisie. meer »


MO17-2 wint oefenwedstrijd in en tegen Drachten

18 februari 9:15  VV Drachten MO17-1 - HB MO17-2: 2-4 Toen een paar weken geleden een competitie-inhaal-wedstrijd werd afgelast hadden we de contacten al gelegd, maar het duurde uiteindelijk tot zaterdag 15 februari dat we daadwerkelijk een oefenwedstrijd tegen elkaar konden spelen. VV Drachten MO17-1, eerste seizoenshelft bijna ongeslagen kampioen in de tweede klasse, heeft een jong fris team en is zeker een interessante oefentegenstander voor de meiden van de Harkemase Boys MO17-2, die een moeilijke start hebben in de tweede seizoenshelft hoofdklasse. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!