Meisjes Harkemase Boys - Harkemase Boys

Meisjes Harkemase Boys

Meisjes Harkemase Boys

Technisch (klopt het) Hart bij De Boys

24 april 19:45  In de afgelopen 2 seizoenen is er veel aandacht besteed aan de doorstroming van de jeugd naar de senioren. Het huidige 2e elftal - één van de jongste in de clubhistorie en uitkomend in de Reserve Hoofdklasse - is hiervan een sprekend resultaat. Daarnaast zorgt de TC bij het 1e elftal er al meer meer dan 25 jaar voor dat we kunnen genieten van top-amateurvoetbal op De Bosk. Bij Harkemase Boys gaan prestatiegerichtheid én voetbalplezier hand in hand. Volgend seizoen is er weer een 4e elftal actief en gaan er maar liefst 4 7x7-teams actief zijn op de Friese en Groningse velden! Ook bij de dames is er groei: volgend seizoen gaan we voor het eerst met 2 damesteams acteren binnen Harkemase Boys. Een geweldige mijlpaal met veel mogelijkheden voor onze dames en meiden. meer »


Inschrijving Jeugdtoernooi 2023

18 april 20:45  De inschrijving van het Jeugdtoernooi 2023 is nog steeds open. Van woensdag 14 juni tot zaterdag 17 juni 2023 vindt het jeugdtoernooi van Harkemase Boys plaats. Wil je dit jaar ook deelnemen? Schrijf je team in door een e-mail te sturen naar jeugdtoernooi@harkemaseboys.nl meer »


Inschrijving Jeugdtoernooi 2023

10 februari 10:15  Inschrijving Jeugdtoernooi 2023 Van woensdag 14 juni tot zaterdag 17 juni 2023 vindt het jeugdtoernooi van Harkemase Boys plaats. Wil je dit jaar ook deelnemen? Schrijf je team door een e-mail te sturen naar jeugdtoernooi@harkemaseboys.nl meer »


Harkemase Boys MO-20 kampioen door winst in Meppel

4 december 11:45  Wedstrijden in Meppel staan (kennelijk) garant voor spanning en sensatie! Zaterdag 3 december mochten de Harkemase Boys aantreden tegen de meiden van Meppel-Alcides. Voor Meike A. een oude bekende, want Gorecht speelde ooit een bloedstollende halve finale waarin de Meppeler meiden op penalties verslagen werden (voor wie wil; ik heb het verslag bijgevoegd). Een van de beste ploegen uit Drenthe dus, getuige ook de recente 10-0 overwinning op Oldeholtpade, maar de Harkemase Boys zijn ook niet misselijk, dus hoe zouden de krachtsverhoudingen liggen? meer »


Technische staf MO20 met 2 trainers uitgebreid

13 mei 20:00  Voor seizoen 2022-2023 heeft Harkemase Boys de technische staf voor de beide MO20-teams uitgebreid met 2 trainers. Nadat al eerder Klaas Kremer als keeperstrainer en Jos Miedema als technisch manager en trainer waren vastgelegd zijn nu ook de 33-jarige Theo Elzinga uit Zwaagwesteinde en de 22-jarige Goitzen Nicolai uit Harkema toegevoegd aan de technische staf. meer »


Klaas Kremer volgend seizoen keeperstrainer MO20

9 mei 20:30  In het kader van de plannen voor de meidenafdeling van Harkemase Boys heeft de club ook Klaas Kremer bereid gevonden om langer verbonden te blijven aan de club. De keeperstrainer uit Leek zal komend seizoen de training van de MO20-keepsters voor zijn rekening nemen. Klaas kan bogen op ruime ervaring en is inmiddels voor het vijfde seizoen op rij in Harkema werkzaam.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!