Restsenioren Harkemase Boys

Restsenioren Harkemase Boys

Woensdag 13 oktober: G-Team vs 35+++

10 oktober 12:45  Leuk die landelijke beker. En prachtig natuurlijk die internationale wedstrijden straks bij onze club. Maar dit alles valt in het niet bij de wedstrijd van komende woensdag waarin ons G-Team aantreedt tegen de zelfverklaarde vedettes van de 35+.meer »


Teamindeling restsenioren 2e t/m 5e elftal.

31 juli 11:15  De teamindelingen voor de restsenioren (2e - t/m 5e elftal) zijn bekend. meer »


Goitzen Nicolai nieuwe leider/assistent trainer Harkemase Boys 2

21 juli 9:00  Út ‘e skroeven is de Technische Commissie dat het Goitzen Nicolai mag presenteren als nieuwe man naast trainer Sjoerd Jan Eppinga bij Harkemase Boys 2.meer »


UPDATE 2: conceptindeling senioren '21/'22

6 juli 12:00  Afgelopen weken zijn alweer vele senioren leden gesignaleerd op ons mooie Sportpark de Bosk. Vanaf deze week start de Technische Commissie ook met de conceptindeling voor komend seizoen 2021-2022. meer »


Vacature: elftalleider Harkemase Boys 2

1 juni 10:15  Sta je liever langs de zijlijn, maar wil je wel ‘part of the team’ zijn? Staat plezier voorop, kun je goed samenwerken en ben je goed in organiseren? Als zaterdag voor jou ook nog eens voetbaldag bij uitstek is, dan hebben we een match!meer »


Sjoerd Jan Eppinga ook volgend seizoen trainer Harkemase Boys 2

22 januari 9:30  vv Harkemase Boys is blij dat Sjoerd Jan Eppinga ook in het seizoen 2021/2022 trainer blijft van het Twadde. Zijn werk bij Harkemase Boys 2 is nog niet af en bestuur denkt dat we met Sjoerd Jan Eppinga de juiste man op de juiste plek hebben. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!