Restsenioren Harkemase Boys - Harkemase Boys

Restsenioren Harkemase Boys

Restsenioren Harkemase Boys

Munten bij Hemelvaartstoernooi

17 mei 9:45  Morgen is het alleen mogelijk om met speciale Hemelvaartsmunten te betalen. Deze kunnen in de kantine worden gekocht met contant geld of de pin. meer »


Programmaboekje Hemelvaartstoernooi

12 mei 12:00  Druk hebben ze het maar mee, onze Hemelvaartstoernooicommissie. Want er moet nogal wat gebeuren voor en tijdens één van de gezelligste toernooien voor rest-senioren. Maar de punten op de actielijst, waar je een behoorlijk muurtje mee zou kunnen behangen, zijn bijna allemaal afgevinkt en de commissie is er zo goed als klaar voor. Wat in 2008 begon als een proefballonnetje is in 2023 uitgegroeid dot een soepel georganiseerd toernooi waar de balans tussen sportief en gezelligheid nauwlettend wordt bewaakt. Maarliefst 18 teams, verdeeld over 12 heren- en 6 damesteams verzamelen zich donderdag 18 mei op Sportpark "De Bosk" om daar sowieso een gooi te doen naar een prijs, maar ook zeker 'de allerderdste helft van het noorden' tot het einde toe mee te maken. Als Harkemase Boys zijn we trots op dit toernooi en blij met de teams die een dagje bloemetjesmarkt in willen ruilen voor deelname aan het Hemelvaartstoernooi. Oan't toanzje! Namens het bestuur Harkemase Boys, Sippe Heeringa meer »


GRUTTE BEK!

10 mei 10:00  Met het Mediateam maken we ieder jaar onze grutte bek net niet waar. We kun- nen het allemaal schitterend vertellen in krantenstukken, radio-uitzendingen, op televisie en in podcasts. Maar als het er écht om gaat, dus tijdens het Hemelvaart- toernooi, geven we niet thuis. Op het veld dan. Want het wordt vanzelf drie uur, en dan gaat de tap maximaal open, resultaat of niet.meer »


Football is coming home, welkom Simon!

1 mei 13:00  Soms is het moment gekomen dat een speler even elders wil kijken of toch juist terug wil keren op het oude, vertrouwde nest. Simon Spinder maakte een tweetal uitstapjes maar keert uiteindelijk (zoals velen) toch weer terug bij de Boys. We stelden hem een aantal vragen.meer »


Voorbeschouwing It Twadde - SC Genemuiden 2

28 april 19:45  Morgen een zware kluif op het voetbalprogramma van It Twadde. De koploper van de hoofdklasse, SC Genemuiden 2, komt op bezoek in Harkema. Een lastige, maar geen onmogelijke opgave voor het vlaggenschip van Sjoerd Jan Eppinga. meer »


Technisch (klopt het) Hart bij De Boys

24 april 19:45  In de afgelopen 2 seizoenen is er veel aandacht besteed aan de doorstroming van de jeugd naar de senioren. Het huidige 2e elftal - één van de jongste in de clubhistorie en uitkomend in de Reserve Hoofdklasse - is hiervan een sprekend resultaat. Daarnaast zorgt de TC bij het 1e elftal er al meer meer dan 25 jaar voor dat we kunnen genieten van top-amateurvoetbal op De Bosk. Bij Harkemase Boys gaan prestatiegerichtheid én voetbalplezier hand in hand. Volgend seizoen is er weer een 4e elftal actief en gaan er maar liefst 4 7x7-teams actief zijn op de Friese en Groningse velden! Ook bij de dames is er groei: volgend seizoen gaan we voor het eerst met 2 damesteams acteren binnen Harkemase Boys. Een geweldige mijlpaal met veel mogelijkheden voor onze dames en meiden. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!