Restsenioren Harkemase Boys

Restsenioren Harkemase Boys

Donderdag 7 juli 2022: Informatieavond restsenioren seizoen 2022/2023

30 juni 20:30  Zoals een aantal van jullie al weten verandert er komend seizoen het één en ander in het seniorenvoetbal van Harkemase Boys. Voor het nieuwe seizoen zijn er (slechts) 4 elftallen ingeschreven voor de competitie*. Daarnaast zullen er drie 7-tallen op vrijdag actief zijn en hopen we één 7-tal (categorie mannen) op de zaterdag in de wei te zien acteren. Dit laatste is afhankelijk van de animo bij andere verenigingen in de regio. meer »


NIEUW: 7x7 voetbal op vrijdagavond of zaterdag (overdag)

22 april 10:45  We kunnen er niet omheen, het is steeds moeilijker om alle zaterdagen genoeg spelers/speelsters te vinden om alle elftallen de wei in te sturen. Vanuit de voetbalbond (KNVB) wordt daarom het 7 tegen 7 op een half veld uitgebreid. Hieronder een korte opzet en wat dit (ook voor Harkemase Boys) kan betekenen. meer »


Derde elftal pakt periodekampioenschap

27 februari 13:30  Na een terechte overwinning op Blauw Wit '34 4 behaalde het derde elftal gisteren het periodekampioenschap. "Prachtig natuurlijk , maar voor ons is dit slechts een tussenstap naar het uiteindelijke kampioenschap", aldus coach Louw Wobbes. Tussenstap of niet, een prijs is een prijs en deze werd gistermiddag behoorlijk gevierd door ús tredde. Gefeliciteerd!meer »


Woensdag 13 oktober: G-Team vs 35+++

10 oktober 12:45  Leuk die landelijke beker. En prachtig natuurlijk die internationale wedstrijden straks bij onze club. Maar dit alles valt in het niet bij de wedstrijd van komende woensdag waarin ons G-Team aantreedt tegen de zelfverklaarde vedettes van de 35+.meer »


Teamindeling restsenioren 2e t/m 5e elftal.

31 juli 11:15  De teamindelingen voor de restsenioren (2e - t/m 5e elftal) zijn bekend. meer »


Goitzen Nicolai nieuwe leider/assistent trainer Harkemase Boys 2

21 juli 9:00  Út ‘e skroeven is de Technische Commissie dat het Goitzen Nicolai mag presenteren als nieuwe man naast trainer Sjoerd Jan Eppinga bij Harkemase Boys 2.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!