Restsenioren Harkemase Boys

Restsenioren Harkemase Boys

Sjoerd Jan Eppinga ook volgend seizoen trainer Harkemase Boys 2

22 januari 9:30  vv Harkemase Boys is blij dat Sjoerd Jan Eppinga ook in het seizoen 2021/2022 trainer blijft van het Twadde. Zijn werk bij Harkemase Boys 2 is nog niet af en bestuur denkt dat we met Sjoerd Jan Eppinga de juiste man op de juiste plek hebben. meer »


Harkemase Boys 2 weer bij standaardelftallen in de beker!

25 juli 9:45  Harkemase Boys 2 heeft vorig seizoen een periode gepakt ten koste van HZVV 2. Hierdoor kunnen de heren van ‘It Twadde’ zich weer klaarmaken voor een spannende poulefase!meer »


Voorlopige indeling restsenioren

17 juli 10:15  De voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen zijn alweer begonnen. Hierbij de indelingen van de restseniorenteams. We willen dit jaar ook weer aftrappen met een bijeenkomst voor de restsenioren mannen. Datum volgt zo spoedig mogelijk.meer »


Hoezo zomerstop

9 juni 19:00  Waar normaal de gedachten in deze tijd al richting zomerstop gaan is juist nu door de ongeplande voetbalonderbreking de wil om nog lekker even te voetballen bij onze jeugd behoorlijk aanwezig. meer »


Vrijdagavond 6 maar Borrelbokalerij voor de 35+++ers

6 maart 11:00  De plussers zijn zo langzamerhand ook weer ontwaakt uit een diepe winterslaap. Vanavond (vrijdag 6 maart) begint het officieus aan het voorjaarsseizoen en direct op bekende grond: VV Drogeham heeft de legendarische borrelbokaal weer afgestoft en opgepoetst en vanavond zal Harkemase Boys samen met SC Kootstertille, VV Rottevalle en VV Drogeham strijden om deze cup zonder oren.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!