Restsenioren Harkemase Boys - Harkemase Boys

Restsenioren Harkemase Boys

Restsenioren Harkemase Boys

Football is coming home, welkom Jordy!

7 juni 14:45  Voetballers komen en gaan bij voetbalverenigingen. Zeer zeker ook bij vv Harkemase Boys. Wat is het dan altijd leuk dat een oude bekende weer terugkeert op het rood-witte nest. Daar zijn we alleen maar blij en gelukkig mee. Met een schat aan ervaring rijker keert Jordy Seepma terug! Uiteraard een kort diepte-interview met deze allround speler.meer »


Munten bij Hemelvaartstoernooi

17 mei 9:45  Morgen is het alleen mogelijk om met speciale Hemelvaartsmunten te betalen. Deze kunnen in de kantine worden gekocht met contant geld of de pin. meer »


Programmaboekje Hemelvaartstoernooi

12 mei 12:00  Druk hebben ze het maar mee, onze Hemelvaartstoernooicommissie. Want er moet nogal wat gebeuren voor en tijdens één van de gezelligste toernooien voor rest-senioren. Maar de punten op de actielijst, waar je een behoorlijk muurtje mee zou kunnen behangen, zijn bijna allemaal afgevinkt en de commissie is er zo goed als klaar voor. Wat in 2008 begon als een proefballonnetje is in 2023 uitgegroeid dot een soepel georganiseerd toernooi waar de balans tussen sportief en gezelligheid nauwlettend wordt bewaakt. Maarliefst 18 teams, verdeeld over 12 heren- en 6 damesteams verzamelen zich donderdag 18 mei op Sportpark "De Bosk" om daar sowieso een gooi te doen naar een prijs, maar ook zeker 'de allerderdste helft van het noorden' tot het einde toe mee te maken. Als Harkemase Boys zijn we trots op dit toernooi en blij met de teams die een dagje bloemetjesmarkt in willen ruilen voor deelname aan het Hemelvaartstoernooi. Oan't toanzje! Namens het bestuur Harkemase Boys, Sippe Heeringa meer »


GRUTTE BEK!

10 mei 10:00  Met het Mediateam maken we ieder jaar onze grutte bek net niet waar. We kun- nen het allemaal schitterend vertellen in krantenstukken, radio-uitzendingen, op televisie en in podcasts. Maar als het er écht om gaat, dus tijdens het Hemelvaart- toernooi, geven we niet thuis. Op het veld dan. Want het wordt vanzelf drie uur, en dan gaat de tap maximaal open, resultaat of niet.meer »


Football is coming home, welkom Simon!

1 mei 13:00  Soms is het moment gekomen dat een speler even elders wil kijken of toch juist terug wil keren op het oude, vertrouwde nest. Simon Spinder maakte een tweetal uitstapjes maar keert uiteindelijk (zoals velen) toch weer terug bij de Boys. We stelden hem een aantal vragen.meer »


Voorbeschouwing It Twadde - SC Genemuiden 2

28 april 19:45  Morgen een zware kluif op het voetbalprogramma van It Twadde. De koploper van de hoofdklasse, SC Genemuiden 2, komt op bezoek in Harkema. Een lastige, maar geen onmogelijke opgave voor het vlaggenschip van Sjoerd Jan Eppinga. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!