Jeugd Harkemase Boys

Jeugd Harkemase Boys

Open voetbalschool op 23 april

15 april 13:00  OPEN VOETBALSCHOOL HARKEMASE BOYS VRIJDAG 23 APRIL Op vrijdag 23 april organiseert vv Harkemase Boys de inmiddels bekende eigen voetbalschool. We herstarten waar we vorig jaar noodzakelijkerwijs gestopt zijn, namelijk de Open Voetbalschool voor leden en niet leden van vv Harkemase Boys uit de nabije regio. Deze voetbalschool geeft de mogelijkheid aan jonge spelers in en rondom Harkema om periodiek een extra intensieve training te volgen. Dit alles met een omvangrijke groep leeftijdsgenoten zodat jeugdspelers zich op eigen niveau kunnen blijven ontwikkelen. De succesformule is nog altijd hetzelfde. meer »


De beste jeugdspeler van Nederland

17 maart 14:00  Nederland barst van het voetbaltalent! Er lopen, ondanks de focus van alle grote voetbalclubs op talenten, nog zoveel goede spelers en speelsters op de Nederlandse velden. En die gaan wij ontdekken én een kans geven om bij PSV stage te mogen lopen! meer »


Renze vd Meulen voor komend seizoen tevens hoofd jeugdopleiding

3 maart 18:45  Zoals al eerder bekend is geworden heeft Sjoerd Jan Eppinga zijn contract als Hoofd Jeugdopleiding bij VV Harkemase Boys met een jaar verlengd en begint daarmee aan zijn 13e seizoen bij onze club. Sjoerd jan was onder andere hoofdtrainer en assistent trainer bij de A-selectie en is op dit moment trainer van de B-selectie. meer »


Geactualiseerd jeugdbeleidsplan

12 december 14:45  Het jeugdbestuur heeft het jeugdbeleidsplan geactualiseerd en up to date gemaakt voor 2020-2024. meer »


Kom je ook bij voetballen bij Harkemase Boys?

24 november 14:00  Iedere woensdagmiddag trainen onze O7 pupillen van 17:00-18:00 op sportpark De Bosk. Wil jij eens vrijblijvend mee willen trainen bij onze gezellige voetbalvereniging? meer »


Voetbal Friesland sponsor mondkapjes jeugd Harkemase Boys

18 september 9:15  Voetbal Friesland heeft de jeugd en begeleiding van Harkemase Boys MO19, MO17–1, MO17-2 en de jongens van JO19, JO17-1, JO17-2, JO15-1, JO15-2 en JO14-1 voorzien van prachtige mondkapjes die gedragen worden tijdens het vervoer naar de uitwedstrijden. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!