Jeugd Harkemase Boys

Jeugd Harkemase Boys

Indeling jeugdteams 2021/2022

10 juni 23:30  De indeling van de jeugdteams voor het komende seizoen is bekend.meer »


Open voetbalschool op 28 mei

19 mei 19:45  Op vrijdag 28 Mei organiseert vv Harkemase Boys de inmiddels bekende eigen voetbalschool. Voor de tweede keer herstarten we waar we vorig jaar noodzakelijkerwijs gestopt zijn, namelijk de Open Voetbalschool voor leden en niet leden van vv Harkemase Boys uit de nabije regio. meer »


Johan Groen, Klaas Kremer en Geert Schippers gaan door als Keepertrainer!

17 mei 8:45  Nadat vele jeugdtrainers hebben aangegeven om volgend seizoen Harkemase Boys trouw te blijven, zijn we blij om bekend te maken dat ook Klaas Kremer, Johan Groen en Geert Schippers hebben aangegeven er zeker nog een seizoen aan vast te plakken. Deze drie heren gaan ook volgend seizoen de keepertrainingen voor de jeugdafdeling van Harkemase Boys verzorgen. Johan en Klaas nemen al een aantal jaren de keepers onder hun hoede, Geert begint aan zijn tweede seizoen. Dit seizoen was het al de bedoeling dat Geert een opleiding ging volgen tot keepertrainer, maar helaas gooide Corona roet in het eten. Het is nu de bedoeling dat Geert deze het komend seizoen gaat doen. Deze opleiding wordt mogelijk gemaakt door de jeugdafdeling van Harkemase Boys. Come on the Boys!


De beste jeugdspeler van Nederland | NIEUWE DATUM

4 mei 14:00  UPDATE In verband met het slechte weer is 'De beste jeugdspeler van Nederland' helaas uitgesteld. De nieuwe datum is Zaterdag 22 mei van 10.00 - 14.00 uur. Alle deelnemers hebben inmiddels bericht gehad. -- Nederland barst van het voetbaltalent! Er lopen, ondanks de focus van alle grote voetbalclubs op talenten, nog zoveel goede spelers en speelsters op de Nederlandse velden. En die gaan wij ontdekken én een kans geven om bij PSV stage te mogen lopen! Er lopen, ondanks de focus van alle grote voetbalclubs op talenten, nog zoveel goede spelers en speelsters op de Nederlandse velden. En die gaan wij ontdekken én een kans geven om bij PSV stage te mogen lopen! meer »


Prachtig mooi resultaat voor de jeugdafdeling van vv Harkemase boys.

29 april 14:15  Deze week werden de prijzen uitgedeeld van de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz supermarkten en dit betekende voor Harkemase Boys een cheque met het prachtige eindbedrag van €1462,-. Langs deze weg willen we iedereen die ons heeft geholpen dit prachtige resultaat te behalen van harte bedanken. niet in de laatste plaats de Poiesz Harkema!


Jeugdtrainers verlengen

23 april 8:45  Ondanks een seizoen met weinig competitievoetbal, maar gelukkig wel veel onderlinge wedstrijden en trainingen die het gehele seizoen zijn doorgegaan, wordt er achter de schermen volop gewerkt aan de trainersbezetting voor het volgende voetbalseizoen. Zowel voor de onderbouw en voor de bovenbouw zijn we druk bezig om één en ander weer volledig bezet te krijgen. Wat dat betreft zijn we verheugd te kunnen melden dat een groot aantal trainers, allen in het bezit van uefa tc 3, hun contract hebben verlengd tot en met het volgende seizoen 2021/2022.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!