Jeugd Harkemase Boys - Harkemase Boys

Jeugd Harkemase Boys

Jeugd Harkemase Boys

Jeugdtoernooi Harkemase Boys 2024

4 december 13:30  Van donderdag 6 juni tot zaterdag 8 juni 2024 organiseert de jeugdtoernooicommissie van v.v. Harkemase Boys het jeugdtoernooi! Voorgaande jaren is gebleken dat het een erg gezellig en sportief toernooi is in de regio. Graag zouden we u voor deze editie willen uitnodigen! Het team kan worden aangemeld door een e-mail te sturen naar jeugdtoernooi@harkemaseboys.nl met het deelnemende team, de naam van de leider, telefoonnummer en het e-mailadres waar de leider op te bereiken is.meer »


Wiebe Kooistra overhandigt zijn debuutshirt Harkemase Boys

29 november 19:00  Wiebe Kooistra, jeugdspeler van Harkemase Boys, speelt inmiddels bij het 1e elftal van SC Cambuur. In een droomdebuut bezorgde Wiebe in de eerste wedstrijd één punt door in blessuretijd te scoren tegen FC Emmen. Inmiddels is hij van vaste waarde voor de club uit Leeuwarden.meer »


Aludon speler van de week: Jason Rinsma

8 november 19:15  Wekelijks wordt een van de spelers van Harkemase Boys in de schijnwerpers gezet. Wie is onze speler van de week en wat maakt hem zo speciaal: Jason Rinsma In een aantal vragen én antwoorden maken wij nader kennis met onze speler van de week:meer »


Aludon speler van de week: Niek van der Vaart

26 oktober 15:15  Wekelijks wordt een van de spelers van Harkemase Boys in de schijnwerpers gezet. Wie is onze speler van de week en wat maakt hem zo speciaal: Niek van der Vaart In een aantal vragen én antwoorden maken wij nader kennis met onze speler van de week: meer »


Sluit de herfstvakantie af met het NK Penaltyschieten

9 oktober 15:15  Harkemase Boys organiseert dit toernooi in samenwerking met NK Penalyschieten. Alle jeugdvoetballers uit Noord Nederland kunnen zich inschrijven en meedoen aan deze Noordelijke voorronde van het NK, dus grijp je kans en schrijf je in!meer »


Harkemase Boys beleidsafspraken

28 september 14:15  Hieronder een lijst van de beleidsafsprakenmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!