Jeugd Harkemase Boys - Harkemase Boys

Jeugd Harkemase Boys

Jeugd Harkemase Boys

Aludon Speler van de Week: Lucas Ypenga en Gert Jan de Wit

10 mei 21:45  Normaal gesproken wordt één speler van de Harkemase Boys in de schijnwerpers gezet. Maar deze week hebben twee enthousiaste (reserve) keepers van de J011-2. Lucas Ypenga en Gert Jan de Wit.meer »


Jeugdafdeling Harkemase Boys ook in 2023/2024 breed vertegenwoordigd!

26 april 20:45  Een duidelijke tendens, zeker in kleinere dorpen, is de druk op het aantal voetballende leden onder de jeugd. Ook bij Harkemase Boys merken we dat we goed ons best moeten blijven doen om voldoende leden te werven en behouden om voor elke speler op het juiste niveau de voetbalsport aan te kunnen bieden. Nu is dat in voetbalgek Harkema gelukkig niet een heel groot probleem.meer »


Technisch (klopt het) Hart bij De Boys

24 april 19:45  In de afgelopen 2 seizoenen is er veel aandacht besteed aan de doorstroming van de jeugd naar de senioren. Het huidige 2e elftal - één van de jongste in de clubhistorie en uitkomend in de Reserve Hoofdklasse - is hiervan een sprekend resultaat. Daarnaast zorgt de TC bij het 1e elftal er al meer meer dan 25 jaar voor dat we kunnen genieten van top-amateurvoetbal op De Bosk. Bij Harkemase Boys gaan prestatiegerichtheid én voetbalplezier hand in hand. Volgend seizoen is er weer een 4e elftal actief en gaan er maar liefst 4 7x7-teams actief zijn op de Friese en Groningse velden! Ook bij de dames is er groei: volgend seizoen gaan we voor het eerst met 2 damesteams acteren binnen Harkemase Boys. Een geweldige mijlpaal met veel mogelijkheden voor onze dames en meiden. meer »


Aludon Speler van de Week: Manoah Kootstra en Sander van der Veer

21 april 14:00  Normaal gesproken wordt één speler van de Harkemase Boys in de schijnwerpers gezet. Maar deze week hebben twee enthousiaste jongens die gek zijn op voetballen en wielrennen!!! Manoah Kootstra en Sander van der Veer.meer »


Inschrijving Jeugdtoernooi 2023

18 april 20:45  De inschrijving van het Jeugdtoernooi 2023 is nog steeds open. Van woensdag 14 juni tot zaterdag 17 juni 2023 vindt het jeugdtoernooi van Harkemase Boys plaats. Wil je dit jaar ook deelnemen? Schrijf je team in door een e-mail te sturen naar jeugdtoernooi@harkemaseboys.nl meer »


Jeugdtrainers verlengen!

15 april 10:45  Zowel voor de onderbouw en voor de bovenbouw zijn we druk bezig om één en ander weer volledig bezet te krijgen. Wat dat betreft zijn we verheugd te kunnen melden dat een tweetal trainers, beide in het bezit van UEFA TC3, hun contract hebben verlengd tot en met het seizoen 2023/2024. Harkemase Boys is erg enthousiast dat beide trainers volgend seizoen ook weer op de Bosk rondlopen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!