Albertus Boonstra draagt de voorzittershamer over

Albertus Boonstra draagt de voorzittershamer over

26 februari 2020 18:45


Per 1 maart 2020 zal Albertus Boonstra zijn functie als voorzitter van Harkemase Boys overdragen aan Sippe Heeringa. Zijn werk vergt de komende tijd meer aandacht en Albertus gaat weer in de schoolbanken. Albertus was een enerverende voorzitter met een kritische blik die met volle overtuiging voor het welzijn van de club ging.

Tijdens de afgelopen ledenvergadering heeft Albertus zijn vertrek reeds aangekondigd en is hij door het bestuur gehuldigd als lid van verdienste, want naast het voorzitterschap van het hoofdbestuur heeft Albertus zich in meerdere (bestuurs)functies meer dan 15 jaar ingezet als vrijwilliger voor de club. Albertus bedankt voor al je toewijding en inzet!

Opvolger Sippe Heeringa is ±15 jaar geleden begonnen als jeugdtrainer en leider bij Harkemase boys, daarna als scheidsrechter bij de jeugd en bestuurslid van het jeugdbestuur. Sinds 2016 zit Sippe in het hoofdbestuur. Sippe heeft ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie als voorzitter van Harkemase Boys.

 

Bestuur Harkemase Boys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!