Vrijdagavond 6 maar Borrelbokalerij voor de 35+++ers

Vrijdagavond 6 maar Borrelbokalerij voor de 35+++ers

6 maart 2020 11:00


De plussers zijn zo langzamerhand ook weer ontwaakt uit een diepe winterslaap. Vanavond (vrijdag 6 maart) begint het officieus aan het voorjaarsseizoen en direct op bekende grond: VV Drogeham heeft de legendarische borrelbokaal weer afgestoft en opgepoetst en vanavond zal Harkemase Boys samen met SC Kootstertille, VV Rottevalle en VV Drogeham strijden om deze cup zonder oren.

Harkemase Boys heeft met 't Fjirde een rijk verleden op sportpark 't Doltsje en de eerlijkheid gebied te zeggen dat de Drogehamsters het vaakst aan het langste eind trokken. Ook de strijd om de Borrelbokaal werd tot nu toe altijd in het voordeel van de Drogehamsters beslist. Het valt de bewoners van Sportpark 't Doltsje dan ook te prijzen dat ze wedstrijd hebben getransformeerd tot een 35+ toernooi zodat ook de vrienden van SC Kootstertille en VV Rottevalle kans maken op de eerste prijs van het seizoen.

De wedstrijden beginnen om 19.30, na afloop zal er onder het genot van een hapje, drankje en muziek (De Kolkenblazer) worden geëvalueerd. Tot fejonne!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!