Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

JO12-1 wint topper tegen Rottevalle

26 september 2021 22:15

Na de mooie overwinning tegen Stynsgea in de vorige ronde konden zaterdag de titelaspiraties worden onderstreept tegen medekoploper Rottevalle. Trainer Teake Nicolai kon deze keer het coachen combineren met zijn eigen wedstrijd.

De spanning zette onze jongens misschien wel net wat te scherp. Combinaties die anders vaak lukken gingen in het begin net mis. Natuurlijk speelden de Boys ook tegen een sterke tegenstander, wat het voetballen zeker niet makkelijk maakte. Na 14 minuten werd er dan toch een mooie combinatie opgezet, Siebe was hier het eindstation van de 1-0.

Na de rust ging de wedstrijd weer op en neer, de eerste beste aanval van Rottevalle ging erin 1-1. Maar daarna lieten de Boys zien dat ze over Harrekietenbloed beschikten, er werden 2 tandjes bijgeschakeld en de spanning werd van zich af geschud.

Een afstandsschot van Siebe werd verkeerd ingeschat door de keeper van de tegenpartij: 2-1. Vlak daarna kwam via een schot van Marcel, Ruben vrij voor de goal, die kloelbloedig de wedstrijd in het slot gooide 3-1.

Zaterdag aanstaande staat de derby tegen Harkema Opeinde op het schema. Ook dit belooft een kraker te worden.

Ook je wedstrijdverslag op onze website? Mail een verslagje + foto naar [email protected]