Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - Harkemase Boys - Harkemase Boys

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - Harkemase Boys

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - Harkemase Boys

18 november 2022 10:45


Aanstaande zaterdag staat er een uitwedstrijd op het programma voor Harkemase Boys. Het team van Jan de Jonge gaat op bezoek bij de nummer zestien van de competitie, Sparta Nijkerk. Een ploeg die het net als Harkemase Boys het zwaar heeft in de Derde Divisie. De laatste overwinning van de ‘Oranje Zwarten’ was op 10 september. Vorige week werd in Assen bij ACV verloren met 3-0.

Vorige week won Harkemase Boys met 4-2 tegen SteDoCo. In het eerste duel van nieuwe trainer Jan de Jonge pakte hij direct de volle buit. Na 10 minuten stond er al een 2-0 voorsprong op het scorebord. Doelpunten werden gemaakt door Berwout Beimers en Jhurrey Margaritha. De Boys waren de hele wedstrijd oppermachtig tegen de ploeg uit Hoornaar. Na rust maakte SteDoCo de aansluitingstreffer via Mitchell de Zwart. Direct na de aftrap van het tegendoelpunt maakte Jari Slort gelijk doordat Thomas Prinsen het balletje voor hem breed lag. Een paar minuten later besliste Jhurrey Margaritha de wedstrijd door de 4-1 te maken. Hij kwam oog-in-oog met Maarten de Fockert en faalde niet. Kort voor tijd zette Joran Schröder de einstand van 4-2 op het scorebord. 

De laatste ontmoeting tussen Sparta Nijkerk – Harkemase Boys was op 21 mei 2022. Op sportcomplex de Ebbenhorst werd het een gemakkelijke 4-1 zege voor Sparta Nijkerk. Berwout Beimers scoorde het enige doelpunt voor Harkemase Boys. De laatste zege van Harkemase Boys bij Sparta Nijkerk is alweer 7 wedstrijden geleden en komt uit 7 mei 2011. Het werd toen 2-3 in een spannende wedstrijd. Doelpuntenmakers voor Harkemase Boys waren Arjen Bergsma, Dennis Krohne en Jordy van Wijk. In de 5 laatste ontmoetingen tussen de beide ploegen haalde Harkemase Boys maar 2 punten.

Sparta Nijkerk is altijd een lastige tegenstander voor Harkemase Boys. Een voordeel van Sparta Nijkerk is het kunstgras van sportcomplex de Ebbenhorst. Toch zit Sparta Nijkerk in de hoek waar de klappen vallen. Kan Harkemase Boys hiervan profiteren en Jan de Jonge de stijgende lijn doorzetten?

⚽ Sparta Nijkerk – Harkemase Boys
⌚ 15:00
📍 Sportcomplex De Ebbenhorst, Nijkerk
🟥 Scheidsrechter: Sven Spaan
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!