Gevolg nieuwe maatregelen

Gevolg nieuwe maatregelen

29 november 2021 20:45


Met de nieuwe coronamaatregelen van het demissionaire kabinet is georganiseerde amateursport na 17.00 uur verboden. Het betekent dat ons sportpark de komende weken 's avonds voor het grootste deel gesloten blijft.

Harkemase Boys 1 is wel een van de acht amateurclubs die nog in de KNVB-beker spelen. Dat is een toernooi in het betaald voetbal en daarom krijgt ons eerste elftal ontheffing van de coronamaatregelen.

Concreet betekent dat dat Harkemase Boys 1 de komende weken gewoon 's avonds mag blijven trainen. De bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk op woensdag 15 december gaat ook door. Helaas zonder publiek. Ook de kantine blijft dicht.

De KNVB heeft voor komende zaterdag de inhaalwedstrijd Harkemase Boys - Ajax (amateurs) ingepland. Inhaalwedstrijden gaan door als beide ploegen akkoord gaan. UPDATE: Ajax gaat niet akkoord, dus de inhaalwedstrijd gaat niet door. In plaats daarvan speelt Harkemase Boys in Surhuisterveen een oefenwedstrijd tegen 't Fean'58. Aftrap is om 13.00 uur.

Nieuwsbericht KNVB

Verder heeft de KNVB maandagavond bekendgemaakt dat het competitievoetbal in de B-categorie komend weekend doorgaat. In de A-categorie worden in principe alle wedstrijden afgelast, al gaan er nog wel bepaalde inhaalwedstrijden door.

Wie twijfelt of zijn/haar wedstrijd komend weekend doorgaat, kan het best contact opnemen met de teamleider.

Klik hier voor het volledige bericht van de KNVB.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!