Eerste drie verlengingen A-selectie

Eerste drie verlengingen A-selectie

28 november 2021 16:30


Harkemase Boys heeft met drie spelers een akkoord bereikt over een langer verblijf op De Bosk. Berwout Beimers, Gerald Postma en Mart Dijkstra spelen ook volgend seizoen in het roodwit.

Berwout Beimers heeft zijn contract met 2 jaar verlengd en blijft tot en met het seizoen 2023/2024 speler van Harkemase Boys. "Er sprak veel vertrouwen uit de gesprekken die ik met de club heb gehad", zegt Beimers "Daarom hoefde ik er niet lang over na te denken. Ik heb het hier enorm naar m'n zin en ik weet nu ook waar ik de komende jaren aan toe ben. Ik wil graag m'n bijdrage leveren aan de ambities van de club."

Met Gerald Postma is eveneens een contractverlenging van twee seizoenen afgesproken. De inwoner van Augustinusga blijft daarom ook tot en met 2023/2024 verbonden aan de club. "Ik ben hier heel blij mee. Ik woon naast de deur en volgens mij passen de club en ik goed bij elkaar, als je kijkt naar de mentaliteit en de inzet. Bovendien heeft de club ambities. Die heb ik zelf ook. Daarom was een contractverlenging ook soepel geregeld."

Mart Dijkstra heeft z'n contract in Harkema met een jaar verlengd. Ruim een jaar geleden keerde Dijkstra terug op De Bosk, na een succesvol profavontuur. "Het eerste jaar dat ik terug was viel al snel stil door het coronavirus", vertelt Dijkstra. "Dit seizoen is daarom pas mijn eerste jaar dat ik echt veel speel. Ik ben blij dat ik er nog een seizoen aan vast mag plakken bij deze mooie, gemoedelijke club."

Harkemase Boys is - net als de drie spelers - ontzettend blij dat ze volgend seizoen opnieuw op De Bosk te bewonderen zijn. "Berwout en Gerald zijn natuurlijk twee publiekslievelingen", zegt Hans Kuik van de technische commissie. "Gerald voornamelijk als aanjager en met z'n instelling, want daar begint het mee. Hij kan zich geweldig vastbijten in zijn directe tegenstander. Berwout wordt hier enorm gewaardeerd door zijn onvoorspelbaarheid, zijn fysieke kracht en scorend vermogen. En over Mart Dijkstra zijn we ook heel tevreden. Zijn ervaring en leiderschap zie je terug op het veld. Hij kan een wedstrijd goed lezen en weet wat er moet gebeuren."

Harkemase Boys hoopt binnenkort nog een aantal verlengingen te presenteren.

De reactie van Gerald Postma op zijn contractverlenging:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!