REMINDER: Info bekerwedstrijd Harkemase Boys - DOVO (27 okt)

REMINDER: Info bekerwedstrijd Harkemase Boys - DOVO (27 okt)

24 oktober 2021 15:00


Omdat de 1e ronde KNVB beker onder de betaald voetbal regels vallen zijn deze anders dan tijdens de competitiewedstrijden.


U dient bij het betreden van het sportpark over één van de volgende QR-codes te beschikken:

1) Een bewijs van vaccinatie in de CoronaCheck-app of op papier.

2) Een geldige PCR-test niet ouder dan 24 uur en niet jonger dan 2 uur in de CoronaCheck-app of met een QR-code op papier. (kijk voor meer informatie op: https://www.testenvoortoegang.org)

3) Een bewijs dat je hersteld bent van corona. Het herstelbewijs is geldig 11 dagen na de positieve testuitslag en mag maximaal 180 dagen oud zijn. Kijk op https://coronacheck.nl/nl over het verkrijgen van bovenstaande bewijzen. Let op! Een zelftest is niet geldig om toegang te krijgen tot de wedstrijd.


Daarnaast dient u uiteraard in bezit te zijn van een entreebewijs. Bij de entree registreren wij uw naam en telefoonnummer, voor eventueel bron- en contactonderzoek.

In tegenstelling tot alle competitiewedstrijden is de toegang bij bekerduels NIET gratis voor leden. De entree bedraagt voor iedereen € 5,00, dus ook voor leden, donateurs en begunstigers van Harkemase Boys. Alleen voor de jeugd tot 16 jaar is de toegang gratis. Aan de poort kunt u zowel contant als met PIN betalen.

 

Let op! Om de toestroom van bezoekers te bevorderen is er a.s. maandag 25 oktober kaart voorverkoop in de kantine van 19.00u-20.00u.

Pers

Er geldt voor deze wedstrijd een accreditatieplicht voor de pers, zodat we op de hoogte zijn van wie er allemaal komen. Daarnaast dienen zij ook in het bezit te van een geldige QR-code. Aanmelding kan via de contactpagina. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!