Wat is de Supportersvereniging?

Supportersvereniging Harkemase Boys

De Supportersvereniging van Harkemase Boys is opgericht op 20 februari 1970 en is een zelfstandige geleding binnen Harkemase Boys. Behalve de ondersteuning van diverse activiteiten t.b.v. de supporters, probeert de Supportersvereniging sinds jaar en dag daar waar mogelijk de vereniging Harkemase Boys financieel bij te springen. In de loop der jaren heeft de Supportersvereniging een ledenbestand opgebouwd van bijna 500 leden en is daarmee een van de grotere supportersverenigingen van amateurclubs in Nederland.

De verkoop van clubartikelen heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Bij iedere thuiswedstrijd van ons eerste elftal zijn de diverse artikelen te koop in onze speciale verkoopstand.

Voor elke thuiswedstrijd van Harkemase Boys 1 verzorgt de Supportersvereniging ook een programmaboekje. Dit programmaboekje heet “De Aftrap” en wordt gratis verstrekt.

Ook heeft de Supportersvereniging Harkemase Boys een eigen clubblad, genaamd “Fûgelkamp Nijs”. Dit blad wordt circa 5 keer per seizoen gratis thuisbezorgd bij onze leden.