Sponsorwervingscommissie

Vanuit de Stichting Sponsorgroep Harkemase Boys is in januari 2003 een commissie gevormd, die als doelstelling het interesseren van nieuwe bedrijven om zich aan te sluiten bij de sponsorgroep heeft. Het instellen van deze commissie is een gouden greep geweest gezien de prestaties van de afgelopen jaren. Voorbeelden hiervan zijn kampioenschappen in hoofdklasse, meerdere malen winnaar districtsbeker Noord en schitterende bekerwedstrijden tegen Feyenoord, Willem II, sc Heerenveen en NEC. Door deze succesvolle aanpak zijn er inmiddels vele nieuwe zakelijke contacten tussen de deelnemende bedrijven ontstaan. De Stichting Sponsorgroep Harkemase Boys behoort inmiddels zelfs tot één van de grootste zakenclubs in het amateurvoetbal van Nederland.

De Sponsorwervingscommissie bestaat uit de volgende personen:

Sponsorwervingscommissie

Atze Atsma06 - 46 98 96 87atze.atsma@harkemaseboys.nl
Hoeke Hiemstra06 - 44 77 22 52hoeke.hiemstra@harkemaseboys.nl
Hans Kuik06 - 52 39 22 96hans.kuik@harkemaseboys.nl
Wesley Narain06 - 41 04 10 65wesley.narain@harkemaseboys.nl

In Nederland heerst nu al een aantal jaar een economische crisis. In dergelijke tijden komt het extra op ondernemen aan. De Sponsorgroep en de Sponsorwervingscommissie blijven dan ook vooral nu enthousiast doorgaan met verdere uitbreiding van het sponsorledental en het koesteren van de bestaande sponsoren. Dit biedt namelijk perspectieven voor Harkemase Boys om op het hoogst mogelijke niveau te kunnen blijven acteren. Wij zijn en blijven een club met 100% ambitie!

Belangstelling om eens een thuiswedstrijd bij te wonen en de voetbalsfeer te proeven bij Harkemase Boys? Of willen jullie een collega-ondernemer kennis laten maken met onze zakenclub? Neem dan gerust contact op met een van de leden van de Sponsorgroep of van de Sponsorwervingscommissie.

E-mail: sponsorgroep@harkemaseboys.nl