Vacatures Harkemase Boys (bijgewerkt 25 juli 2014)

Het kloppende hart van iedere vereniging zijn de vrijwilligers die zich belangeloos willen inzetten voor de vereniging. Bij Harkemase Boys zijn ook iedere week vele tientallen vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. Voor sommige werkzaamheden kunnen we wel een beetje hulp gebruiken.

Voor meer informatie over onderstaande vacature, kan er contact worden opgenomen met Christina Holthuis (bestuurslid Vrijwilligerszaken) of door een e-mail te sturen naar info@harkemaseboys.nl.

Hieronder een overzicht van vacante/actuele vacatures:

 

Video’s editen voor Harkemase Boys TV?

Ben jij een kei in het editen van video’s of wil je hier beter in worden? Kom ons team van vrijwilligers dan versterken als video editor!

Wij zijn op zoek naar een video editor die de beelden van de thuis- en uitwedstrijden plus de interviews van ons eerste elftal kan monteren. Het beeldmateriaal genereer je samen met onze cameraman en vervolgens heb jij alle vrijheid om er een mooi geheel van te maken.

Op die manier kun jij werken aan je ervaring en editing skills en kunnen wij onze fanatieke achterban en voetballiefhebbers informeren over de wedstrijden van Harkemase Boys. Je kunt werken vanuit huis, maar je mag ook een ruimte in de bestuurskamer hiervoor gebruiken. Hoeveel tijd je wilt besteden, bepaal je zelf.

Harkemase Boys is een unieke club in Friesland met een historie die teruggaat tot 1946. De club heeft een aantal kampioenschappen op destijds het hoogste amateurniveau op haar naam staan. Ook heeft de club uit Harkema een landelijke uitstraling. De diverse media (kranten, regionale en landelijke televisie, internet en social media) besteden regelmatig veel aandacht aan wedstrijden van de A-selectie. Daarnaast, en niet onbelangrijk, komen er naast de eigen supporters ook vele supporters van de tegenstander uit (Noord-)Nederland naar sportpark De Bosk in Harkema. Harkemase Boys komt uit in de Derde Divisie.

Wil je meer weten en heb je vragen? Stuur ons dan een mailtje! sippe.heeringa@harkemaseboys.nl

Het is handig wanneer je zelf over een capabele laptop beschikt met de montageprogramma’s (Premiere Pro, Avid of Final Cut Pro) en Photoshop.

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen, kijk op onze website hoe jij je steentje bij kunt dragen: www.harkemaseboys.nl

Soort dienstverband: Vrijwilligerswerk