Sponsorgroep

Harkemase Boys is een unieke club in Friesland met een historie die teruggaat tot 1946. De club heeft een aantal kampioenschappen op destijds het hoogste amateurniveau op haar naam staan. Ook heeft de club uit Harkema een landelijke uitstraling. De diverse media (kranten, regionale – en landelijke televisie, internet en social media) besteden regelmatig veel aandacht aan wedstrijden van de A-selectie. Daarnaast, en niet onbelangrijk, komen er naast de eigen supporters ook vele supporters van de tegenstander uit (Noord-)Nederland naar Sportpark De Bosk in Harkema. Harkemase Boys zorgt dus voor promotie.

Stichting Sponsorgroep Harkemase Boys is in 1996 in het leven geroepen om als belangenbehartiger op te treden van het bedrijfsleven in Harkema en (verre) omstreken om daarmee de VV Harkemase Boys te ondersteunen met de A-selectie.

Het bestuur van Stichting Sponsorgroep Harkemase Boys bestaat uit de volgende personen:

Sponsorgroep

Harm van der BijVoorzitter- Vertegenwoordiger
- Algemene zaken
- Technische commissie
- Dagelijks bestuur
harm.vanderbij@harkemaseboys.nl
06 - 11 91 39 08
Sjoerd van der WielSecretaris- Secretariële zaken
- Algemene zaken
- Dagelijks bestuur
sjoerd.vanderwiel@harkemaseboys.nl
06-51 70 24 41
Martin van DekkenPenningmeester- Financiële zaken
- Sponsoradministratie
- Technische commissie
- Dagelijks bestuur
martin.vandekken@harkemaseboys.nl
06 - 47 31 22 30
Atze AtsmaBestuurslid- Commerciële zaken
- Relatiebeheer
- Media & TV
atze.atsma@harkemaseboys.nl
06 - 55 20 56 67
Hans KuikBestuurslid- Sponsoring
- Algemene zaken
- Technische Commissie
- Dagelijks bestuur
hans.kuik@harkemaseboys.nl
06 - 52 39 22 96
Wesley NarainBestuurslid- Commerciële zaken
- Multi media
- PR & Communicatie
- Relatiebeheer
wesley.narain@harkemaseboys.nl
06 - 41 04 10 65
Herman WeeningBestuurslid- Algemeen
Hoeke HiemstraBestuursmedewerker

Vanuit de Stichting Sponsorgroep Harkemase Boys is in januari 2003 een commissie gevormd, die als doelstelling het interesseren van nieuwe bedrijven om zich aan te sluiten bij de sponsorgroep heeft. Het instellen van deze commissie is een gouden greep geweest gezien de prestaties van de afgelopen jaren. Voorbeelden hiervan zijn kampioenschappen in hoofdklasse, meerdere malen winnaar districtsbeker Noord, schitterende wedstrijden tegen Feyenoord, Willem II en sc Heerenveen. Door deze succesvolle aanpak zijn er inmiddels vele nieuwe zakelijke contacten tussen de deelnemende bedrijven ontstaan. De Stichting Sponsorgroep Harkemase Boys behoort inmiddels zelfs tot één van de grootste zakenclubs in het amateurvoetbal van Nederland.

De Sponsorwervingscommissie bestaat uit de volgende personen:

Sponsorwervingscommissie

Atze Atsma06 - 46 98 96 87atze.atsma@harkemaseboys.nl
Hoeke Hiemstra06 - 44 77 22 52hoeke.hiemstra@harkemaseboys.nl
Hans Kuik06 - 52 39 22 96hans.kuik@harkemaseboys.nl
Wesley Narain06 - 41 04 10 65wesley.narain@harkemaseboys.nl

In Nederland heerst nu al een aantal jaar een economische crisis. In dergelijke tijden komt het extra op ondernemen aan. De Sponsorgroep en de Sponsorwervingscommissie blijven dan ook vooral nu enthousiast doorgaan met verdere uitbreiding van het sponsorledental en het koesteren van de bestaande sponsoren. Dit biedt namelijk perspectieven voor Harkemase Boys om op het hoogst mogelijke niveau te kunnen blijven acteren. Wij zijn en blijven een club met 100% ambitie!

Belangstelling om eens een thuiswedstrijd bij te wonen en de voetbalsfeer te proeven bij Harkemase Boys? Of willen jullie een collega-ondernemer kennis laten maken met onze zakenclub? Neem dan gerust contact op met een van de leden van de Sponsorgroep of van de Sponsorwervingscommissie.