Aanmelden nieuwe leden

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden middels het invullen van het digitale “Inschrijfformulier vv Harkemase Boys“. Aanmelden voor een seizoenskaart kan ook met dit formulier. Kruis dan het vakje “steunend lid” aan. Alle leden en seizoenskaarthouders hebben gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van Harkemase Boys in de competitie. De actuele kosten voor de verschillende lidmaatschappen staan hier.

Eenmaal ingevuld, ondertekend en geprint kan het formulier ingeleverd worden bij de ledenadministratie (Pieter van der Woude) van vv Harkemase Boys via onderstaand adres:

Ledenadministratie vv Harkemase Boys
p/a
P v/d Woude
Boekweitstrjitte 30
9281 NE Harkema

of in de kantine van Harkemase Boys.

Download digitaal inschrijfformulier

Automatische incasso
Met ingang van het seizoen 2013/2014 wordt gebruik gemaakt van automatische incasso. Hiervoor dient een lid ons (de vereniging) te machtigen. Deze machtiging geldt ook voor alle volgende jaren van lidmaatschap. Het doel van deze automatische incasso is om de administratieve last bij de vele vrijwilligers bij onze vereniging te verminderen. Wij verzoeken u dringend doch beleefd vanaf heden gebruik te maken van de automatische incasso.