Snertquiz op 19 december

Geplaatst op 26 november 2019 | Vrienden van Harkemase Boys

Bijna december en dus duurt het niet lang meer voor de traditionele donderdagavondafsluiter van het jaar: De Snertquiz. Ook dit jaar hebben we Justin en Tim van #Quizjemee weten te strikken om e.e.a. in goede banen te leiden.

Heb je nog geen team wacht dan niet te lang: vanaf vrijdag a.s. kun je je al opgeven en in voorgaande jaren gingen de inschrijvingen als de welbekende speer. Vol is echt vol. Wil je meedoen en heb je niet direct een team om je heen dan mag een mail sturen naar snertquiz@harkemaseboys.nl.

De regels:

  • Opgeven kan vanaf vrijdag 29 november vanaf 18.00 via harkemaseboys.nl/snertquiz
  • Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen (!)
  • Telefoons komen tijdens de quiz in een doosje te liggen
  • Aanvang 20.30 uur

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.