Aludon Pupil van de Week: Rixt Veenstra

Geplaatst op 7 november 2019 | 1e elftal

Rixt Veenstra is bij Harkemase Boys – Hoek de Aludon Pupil van de Week!

Rixt is 8 jaar en speelt in de JO10-2. In dat team is zij een robuuste, harde maar faire centrale verdediger. Rixt heeft naast het voetbal eigenlijk nog één grote hobby en dat is zwemmen.  De favoriete speler van Rixt in ons vlaggenschip is Dennis van Duinen. Naast vv Harkemase Boys heeft Rixt nog een favoriete club in Nederland en dit is sc Heerenveen. In het programmaboekje zaterdag geeft Rixt haar voorspelling voor Harkemase Boys – Hoek.

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.