BESTELPROCEDURE KLEDING- EN TRAININGSSETS

Geplaatst op 14 oktober 2019 | Algemeen

In samenwerking met onze partner en sponsor Textielstra is er ook dit seizoen weer een frisse kledinglijn ontwikkeld voor zowel jeugd als ook de volwassenen. Geïnspireerd door de Europese topclubs is er gekozen voor mooie en felle kleurstellingen en kunnen er uiteraard ook weer initialen en namen worden opgedrukt. Een prachtig cadeau voor de komende feestdagen.

Bestellingen die VOOR 8 november worden gedaan, kunnen nog voor 5 december worden geleverd! Hieronder kan het bestelformulier worden gedownload. Dit bestelformulier kan hierna afgedrukt en ingevuld worden. Het formulier kan hierna geprint worden en in de daarvoor bestemde brievenbus in de kantine inleveren.

BESTELFORMULIER NIEUWE KLEDINGLIJN

BESTELFORMULIER TRAININGSSET

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.