Aludon Pupil van de Week: Daniël & Noëlle Prins

Geplaatst op 10 oktober 2019 | 1e elftal

Daniël & Noëlle Prins zijn bij Harkemase Boys – ODIN’59 de Aludon Pupil van de Week!

Daniël is 10 jaar en speelt in de JO11-2. In dat team is hij een betrouwbare en fanatieke kuitenbijter op de linksback. Noëlle speelt aan de rechterzijde van haar broer in de verdediging. De tweeling Prins heeft eigenlijk maar één grote hobby en dit hebben ze vast van moeder meegekregen: voetbal!  De favoriete speler van Daniël is Willem Huizing en Noëlle kiest voor Henny Bouius. Over een favoriete club zijn ze het voor de helft eens nl. Harkemase Boys maar Europees gezien is de sfeer om te snijden in huize Prins. Noëlle is groot fan van Barcelona terwijl Daniël een echte “Reds” supporter is en dus Liverpool. In het programmaboekje zaterdag geven Daniël & Noëlle hun voorspelling voor Harkemase Boys – ODIN’59.

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.