VIP Arrangement vv Harkemase Boys – FC Groningen

Geplaatst op 8 oktober 2019 | Algemeen

Vorige week hebben we u al kunnen informeren over de sponsormogelijkheden. In deze mail willen we u graag meer vertellen over de mogelijkheid om, wellicht samen met enkele gasten, de wedstrijd vv Harkemase Boys – FC Groningen (woensdag 30 oktober, aanvang 19:45 uur) als VIP te bezoeken. We hebben een prachtig arrangement samengesteld waarbij we proberen een unieke (en hopelijk onvergetelijke) voetbalavond te garanderen. De Boys hebben vaker bewezen dat sportpark “De Bosk” soms een lastig te nemen horde is voor BVO’s!

De kosten van dit VIP Arrangement bedragen EUR 75,- (excl. BTW) en dit arrangement omvat onderstaande zaken:

  • Toegang wedstrijd vv Harkemase Boys – FC Groningen
  • Zitplaats op speciale VIP-tribune
  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Toegang tot verwarmde VIP tent
  • Royaal buffet incl. 4 consumpties
  • Muziek m.m.v. Bertus Sipma

In de VIP-tent is ruimte voor maximaal 500 personen en er gelden een aantal eenvoudige spelregels : “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt” en daaropvolgend “VOL=VOL”.

U kunt uw VIP-kaarten online bestellen en direct afrekenen via de website www.cotb.nl. U krijgt hierna uw digitale toegangskaarten automatisch via de mail toegezonden. Deze (afzonderlijke) tickets kunt u hierna printen en op de wedstrijddag zal dit uw parkeerbewijs en toegangsbewijs zijn.

Indien u nog interesse heeft in één van onze sponsormogelijkheden neem dan gerust contact met ons op. Mocht u zelf nog een goed idee hebben rondom sponsoring van deze wedstrijd, dan staan wij uiteraard open voor suggesties.

We hopen u uiteraard terug te zien op woensdag 30 oktober (aanvang 19:45) in de VIP tent op sportpark “De Bosk”

“Come on the Boys!” (= cotb)

Met sportieve groet,

Harm van der Bij – 06 11 91 39 08
Atze Atsma – 06 46 98 96 87

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.