Sponsorpakketten Harkemase Boys – FC Groningen

Geplaatst op 3 oktober 2019 | Algemeen

Het is eindelijk weer zover! Na het bevrijdende laatste fluitsignaal op 24 september in Scheveningenwas de blijdschap en opluchting groot. Deze overwinning in de KNVB Beker betekent dat er op woensdag 30 oktober een prachtige Noordelijke bekerderby tegen FC Groningen op het programma staat.

Harkemase Boys heeft inmiddels een lange en ook roemruchte traditie in de KNVB Beker. Wie herinnert zich niet de thuiswedstrijd tegen Feyenoord met het wereldberoemde doelpunt van Ron Vlaar? Maar ook de overwinning op Willem II en de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen in een grotendeels rood-wit gevuld Abe Lenstra Stadion staan bij veel supporters nog vers op het netvlies. De laatste keer dat Harkemase Boys gastheer was van een tegenstander uit het betaalde voetbal was in 2013 toen NEC Nijmegen op bezoek kwam. Kortom: een prachtige boek waar 30 oktober een nieuwe pagina aan gaat worden toegevoegd!

We willen onze eigen sponsoren dan ook graag de mogelijkheid bieden om als eerste gebruik te kunnen laten maken van de sponsormogelijkheden tijdens deze wedstrijd. Er kan tevens gebruik worden gemaakt van een prachtig VIP-arrangement, hierover volgt binnenkort meer informatie.

Shirtsponsor – € 1.500 / € 4.000
Het sponsoren van het shirt (voor- of achterzijde) is een prachtige uiting die specifiek voor deze wedstrijd mogelijk is. De hoogte van het sponsorbedrag is afhankelijk van een mogelijke live uitzending op FOX Sport (dit is nog niet bekend). Uiteraard krijgt u zelf ook een 3-tal shirts voor eigen gebruik.

Voorkant shirt : € 3.000 (indien live op FOX Sport : € 4.000)
Achterkant shirt : € 1.500 (indien live op FOX Sport : € 2.500)

Wedstrijdsponsor – € 2.000
Indien u wedstrijdsponsor wilt worden, dan ontvangt u automatisch 10 VIP-arrangementen en zult u in alle online en offline media-uitingen als wedstrijdsponsor worden vermeld.

Balsponsor – € 500
Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om balsponsor te worden voor deze wedstrijd. Ook deze zal via diverse online en offline media genoemd worden.

Logo op toegangskaarten – € 500
U kunt uw logo ook mee laten drukken op enkele duizenden toegangskaarten die verkocht gaan worden. Er is ruimte voor maximaal twee sponsoren op deze toegangskaarten.

TOTO sponsor – € 500
Voorafgaand aan de wedstrijd worden de VIP-gasten uitgenodigd om een TOTO in te vullen met als prijs een origineel wedstrijdshirt van vv Harkemase Boys – FC Groningen. Deze formulieren en de aankondiging van deze TOTO wordt gekoppeld aan een sponsor.

Logo op handtekeningkaart – € 250
De jeugd van vv Harkemase Boys (e.o.) wordt de mogelijkheid geboden om handtekeningen te vragen aan spelers van Harkemase Boys als uiteraard ook FC Groningen. Deze kaarten worden voorzien van uw logo.

LED-bord / Boys TV sponsoren – € 75 / € 125
De jeugd van vv Harkemase Boys (e.o.) wordt
De 10 beeldschermen in en rondom het sportpark, kantine en VIP-tent worden deze avond aangevuld met een groot outdoor LED-beeldschem. U kunt als sponsor hierop uw logo plaatsen.

Outdoor LED scherm : € 75
Outdoor LED scherm incl. 10 beeldschermen : € 125

Indien u interesse heeft in één van deze mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op. Mocht u zelf een goed idee hebben rondom sponsoring van deze wedstrijd, dan staan wij uiteraard open voor suggesties.

Bij alle sponsormogelijkheden geldt uiteraard : wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Met sportieve groet,
Harm van der Bij – 06 11 91 39 08
Atze Atsma – 06 46 98 96 87

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.