Aludon Pupil van de Week: Sytse Kootstra

Geplaatst op 26 september 2019 | 1e elftal

Sytse Kootstra is bij Harkemase Boys – Ajax de Aludon Pupil van de Week!

Sytse is 10 jaar en speelt in de JO11-2. In dat team is hij een gedreven rechtermiddenvelder! Sytse heeft meerdere hobby’s waaronder uiteraard voetballen maar Sytse mag ook graag bouwen met LEGO en gamen. Zijn favoriete speler is Gerald Postma en de favoriete clubs van Sytse zijn vv Harkemase Boys en Feyenoord. In het programmaboekje zaterdag geeft Sytse zijn voorspelling voor Harkemase Boys – Ajax.

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.