JEUGDSPONSOR VAN DE WEEK : FREED MOBILE+INTERACTIVE

Geplaatst op 18 september 2019 | Jeugd

Met ingang van deze week willen we iedere week een sponsor in het digitale zonnetje zetten. Op deze manier kunnen de spelers, ouders en supporters van onze jeugdteams nader kennismaken met de sponsoren die het mogelijk maken dat we als jeugdafdeling goed en plezierig kunnen functioneren.

De aftrap van deze reeks wordt verzorgd door Freed Mobile+Interactive, specialist in mobiele en interactieve oplossingen. Jan Kooistra en Wouter Slotegraaf zijn eigenaren van Freed en beiden actief binnen de vereniging.

▶️ KUN JE KORT IETS VERTELLEN OVER JE BEDRIJF?
==
Wouter Slotegraaf : “Freed is de Friese vertaling voor vrijdag. Deze naam is voortgekomen uit het feit dat we denken dat als je met plezier met je werk bezig bent, dit ook terugkomt in ons werk. Ons doel is dat iedere samenwerking met ons het gevoel van een “vrijdag” oproept. Van klanten en medewerkers horen we steeds vaker dat ze blij zijn met Freed. En daar zijn we erg blij mee”.

▶️ WAT MOETEN LEDEN VAN DE BOYS ECHT WETEN VAN JULLIE BEDRIJF?
==
Jan Kooistra : “We zijn in staat om de meest complexe maatwerk software oplossingen (een app of een webapplicatie) te vertalen vanuit begrijpbare en nuchtere taal waarin een opdrachtgever goed mee kan beslissen over zijn eigen product. Wellicht is het goed om te weten voor de studerende ICT’ers onder onze leden, dat we hele mooie stage- of afstudeerperiode kunnen verzorgen”

▶️ WAAROM DRAGEN JULLIE DE JEUGD VAN HARKEMASE BOYS EEN WARM HART TOE?
==
Wouter Slotegraaf : “We hebben beide een zoon die ook actief voetballen en zijn dan ook shirtsponsor bij beide voetbalclubs in Harkema. Omdat we zelf ook actieve voetballers zijn (geweest) weten we heel goed dat er dan soms extra financiële middelen nodig zijn om bepaalde zaken mogelijk te maken. Het is voor een actieve jeugdafdeling met zoveel vrijwilligers en jeugdleden bijna onmogelijk om zonder de steun van sponsoren te kunnen bestaan.”

Voor meer informatie kijk op www.freed.nl 

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.