HARKEMASE BOYS EN SC HEERENVEEN STARTEN SPORTIEF PARTNERSHIP 

Geplaatst op 13 september 2019 | Algemeen

sc Heerenveen en vv Harkemase Boys gaan met ingang van dit seizoen samenwerken onder de vlag “Sportief Partnership”. Deze samenwerking tussen sc Heerenveen en amateurverenigingen biedt amateurverenigingen de mogelijkheid om voetbaltechnisch en commercieel “op te trekken” aan de hand van de mogelijkheden die sc Heerenveen hiervoor aandraagt. Volgens Wouter Slotegraaf een mooie volgende stap “We willen als jeugdafdeling ons zowel sportief als commercieel actief blijven profileren en willen de groei proberen vast te houden. We denken dat deze samenwerking hier een goede bijdrage aan kan leveren”. Voor Joris Voest, coördinator Sportief Partnership, betekent deze samenwerking een mooie stap. “sc Heerenveen vindt het belangrijk dat het goed gaat met de amateurverenigingen in de regio. Daarom zetten wij ons ervoor in om een netwerk te creëren waarin de clubs elkaar helpen om verder te komen, want samen winnen we meer. We zijn dan ook erg blij dat ook een club als vv Harkemase Boys zich aansluit bij dit netwerk, zodat we samen kunnen bouwen aan de toekomst van het Friese voetbal.”.

▶️ Sportief Partner
Speciaal voor de partnerverenigingen (Sportief Partners) organiseert sc Heerenveen allerlei leuke voetbalacties en –activiteiten. Vanaf nu gaat ook vv Harkemase Boys hier actief deel vanuit maken. Spelers, vrijwilligers, sponsoren en supporters van de Boys kunnen hieraan meedoen. Zo kunnen er workshops worden bijgewoond in het Abe Lenstra stadion maar kunnen we ook (in overleg) voetbalworkhops op “De Bosk” organiseren.

▶️ Tickets
vv Harkemase Boys kan, als onderdeel van dit sportieve partnership, enkele mooie kortingsacties aanbieden aan de leden van de vereniging op het gebied van tickets van thuiswedstrijden van sc Heerenveen. Vandaag starten we direct met de eerste actie voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle (5 oktober). Meer info hierover volgt!

▶️ Tipje van de sluier : Sponsorloop
Speciaal voor de partnerverenigingen, waaronder onze club, organiseert sc Heerenveen voor vv Harkemase Boys een Sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Deze Sponsorloop is bedoeld voor de jeugdspelers van vv Harkemase Boys. De activiteitencommissie gaat zich buigen over de sponsorloop en andere activiteiten. Meer informatie volgt in de komende periode.

Kortom: houd onze website en Social Media goed in de gaten voor de diverse acties die gaan komen.

 

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.