Aludon Pupil van de Week: Hidde Bakker

Geplaatst op 12 september 2019 | 1e elftal

Hidde Bakker is bij Harkemase Boys – DVS’33 de Aludon Pupil van de Week!

Hidde is 10 jaar en speelt in de JO11-2. In dat team is hij een dribbelende stere spits! Hidde heeft meerdere hobby’s waaronder uiteraard voetballen maar Hidde schiet ook met scherp tijdens het boogschieten en heeft geen moeite met een rondje hardlopen. Zijn favoriete speler is Dennis van Duinen en de favoriete clubs van Hidde zijn vv Harkemase Boys en sc Heerenveen. In het programmaboekje zaterdag geeft Hidde zijn voorspelling voor Harkemase Boys – DVS’33.

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.