Alynia nieuwe sponsor presentatiepolo’s It Twadde

Geplaatst op 3 september 2019 | Algemeen, senioren

Per dit seizoen wordt Alynia Architecten de nieuwe sponsor van It Twadde. Naast It Twadde is Alynia Architecten ook sponsor van SC Cambuur en SC Heerenveen. Ook komt Bedrukkings Expert op de achterkant van het tenue. Bij dat bedrijf zijn de presentatiepolo’s ontworpen en gemaakt.

Alynia is een architecten- en adviesbureau uit Harlingen met ruim 40 jaar ervaring. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar een optimale vertaling van hun opdrachten, met nadrukkelijk aandacht voor opdrachtgever, gebruiker en omgeving. Daarbij gebruiken ze de jarenlange ervaring. Alynia staat altijd open voor nieuwe ideeën en technieken, ingegeven door innovatiedrang, maar altijd met het oog op verbetering. Die kennis gebruiken ze om voor opdrachtgevers het best mogelijke resultaat te realiseren.

Alynia Architecten heeft ook een aantal stadions ontworpen in binnen- en buitenland. Een paar voorbeelden zijnh et GelreDome (Vitesse), De Adelaarshorst (Go Ahead Eagles), het Abe Lenstra Stadion (Heerenveen), het Cambuurstadion (Cambuur) en Stade Marcel Picot (Nancy).

Architect-directeur Pieter Schievink, die bij de uitreiking van de presentatiepolo’s aanwezig was, legde direct de lat zeer hoog voor It Twadde. “Ik wil dat jullie dit seizoen minimaal in de top 5 eindigen”, zei hij met een knipoog.

Met een bijna perfecte voorbereiding zijn de mannen van It Twadde klaar voor het nieuwe seizoen in de Reserve Hoofdklasse. Tijdens de voorbereiding won It Twadde onder andere van FVC 1 en Zeerobben 2. Zaterdag werd er in de bekerpoulefase maar liefst 1-6 gewonnen vv Kollum 2! Kortom: It Twadde is sterker en gretiger dan ooit tevoren!

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.