Eerbetoon Gerrit “Boeke” Hoekstra

Geplaatst op 31 augustus 2019 | Historie, Nieuws

Voorafgaand aan de wedstrijd Harkemase Boys – VVOG werd in de bestuurskamer een fotocollage van Gerrit Hoekstra onthuld door de familie Hoekstra die hiervoor speciaal was uitgenodigd door het bestuur. Het idee was om het eerder te onthullen, maar het knip- en knutselwerk vergde nogal wat tijd om nog maar te zwijgen over het bewerken van de foto’s en het verkrijgen daarvan. Na de wedstrijd werd de familie opnieuw verrast: het tweede exemplaar werd tevoorschijn gehaald en overhandigd door onze voorzitter Albertus Boonstra namens het bestuur. Deze kopie zal zeker een mooie plaats krijgen in huize Hoekstra.

Wij als bestuur zijn bijzonder trots met deze collage en willen in het bijzonder de familie Hoekstra bedanken voor de medewerking en Pieter van der Woude voor de lay-out.

Ter afsluiting kregen we nog de warme woorden te horen van mevrouw Hoekstra:
“Wat soe er dit moai fûn ha.”

Bestuur Harkemase Boys

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.