Aludon Pupil van de Week: Lars Hansma

Geplaatst op 22 augustus 2019 | 1e elftal

Lars Hansma is bij Harkemase Boys – VVOG de Aludon Pupil van de Week!

Lars is 9 jaar en speelt in de JO10-1. In dat team is hij een opkomende rechterverdediger met een goed overzicht! Lars heeft meerdere hobby’s waaronder uiteraard voetballen maar Lars kan ook prima een regenachtig middagje vullen met gamen. Zijn favoriete speler is Kasper Oldenburger en de favoriete clubs van Lars zijn vv Harkemase Boys en Ajax. In het programmaboekje zaterdag geeft Lars zijn voorspelling voor Harkemase Boys – VVOG.

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.