Laatste deel voorbereiding aangebroken

Geplaatst op 29 juli 2019 | 1e elftal

De laatste fase van de voorbereiding op het nieuwe seizoen is aangebroken voor Harkemase Boys. Met drie fraaie affiches werkt de selectie, inclusief nieuwe hoofdtrainer, assistent en teammanager, toe naar de start van de derde divisie. De ploeg van Hans de Jong oefent de komende periode tegen de beloftenteams van Jong De Graafschap, Jong Cambuur en Jong Heerenveen.

De spelers zijn net terug van een korte vakantie. Het eerste deel van de voorbereiding was begin juli. Daarin liet de nieuwe selectie al zien dat er schwung in de ploeg zit. De komende weken is het een kwestie van verder bouwen. Ook nieuwsgierig hoe de selectie ervoorstaat? Kom dan langs op De Bosk op 3, 6 en 10 augustus voor de oefenduels tegen de beloftenteams.

Zaterdag 3 augustus, 14:30 uur: Harkemase Boys – Jong De Graafschap

Dinsdag 6 augustus, 19:30 uur: Harkemase Boys – Jong SC Cambuur

Zaterdag 10 augustus, 14:30 uur: Harkemase Boys – Jong SC Heerenveen

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.