Harkemase Boys in voorbereiding tegen Cambuur

Geplaatst op 29 juni 2019 | 1e elftal

Harkemase Boys begint komende maandagavond aan het nieuwe seizoen. De selectie heeft dan de eerste training onder leiding van Hans de Jong, die ook nieuw bij de club is is. Volgende week zaterdag (6 juli) is d’Olde Veste’54 de eerste tegenstander in de voorbereiding.

De Harkieten oefenen ook tegen het eerste elftal van SC Cambuur. Die wedstrijd is op vrijdagavond 12 juli op het sportpark van Leeuwarder Zwaluwen. Cambuur is inmiddels al begonnen aan de voorbereiding. De ploeg van oud-Harkemase Boys-trainer Henk de Jong speelde afgelopen vrijdag z’n eerste oefenwedstrijd. Voor Harkemase Boys wordt het een mooie krachtmeting, zo vroeg in de voorbereiding.

Er zijn voor de oefenwedstrijd Cambuur – Harkemase Boys ook VIP-arrangementen beschikbaar voor 75 euro. Daarbij inbegrepen zitten drankjes van 17.00 tot 22.00 uur, een barbecue-buffet, hapjes, tribunestoel en een parkeerkaart. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Maurits de Vries van Leeuwarder Zwaluwen: info@mausmail.nl.

Voorbereiding in twee blokken

Het toewerken naar het nieuwe seizoen gebeurt voor Harkemase Boys in twee blokken. In het eerste deel, begin juli, oefent Harkemase Boys ook nog tegen Berkum. Het tweede blok is in augustus. Daarin speelt Harkemase Boys nog oefenwedstrijden tegen de beloftenteams van De Graafschap, SC Cambuur en SC Heerenveen.

Op 17 augustus is de eerste voorronde van de KNVB-beker. Mogelijk speelt Harkemase Boys dan, maar er is ook een kans dat de Harkieten worden vrijgeloot. De tweede voorronde is een paar dagen later, op 21 augustus. Het nieuwe seizoen in de Derde Divisie gaat van start op zaterdag 24 augustus.

Het competitieschema wordt op maandag 1 juli bekendgemaakt. Op zaterdag 6 juli is de loting voor de KNVB-beker.

1/7 20:00 Eerste training
6/7 14:00 Harkemase Boys – d’Olde Veste’54
9/7 20:00 Berkum – Harkemase Boys
12/7 19:00 SC Cambuur – Harkemase Boys

3/8 14:30 Harkemase Boys – Jong De Graafschap
6/8 20:00 Harkemase Boys – Jong SC Cambuur
10/8 14:30 Harkemase Boys – Jong SC Heerenveen
17/8 Evt. Eerste ronde KNVB-beker
21/8 Evt. tweede ronde KNVB-beker
24/8 Start Derde Divisie

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.