Dankwoord

Geplaatst op 16 juni 2019 | Algemeen

Bij de wedstrijd Harkemase Boys 4 – Drachtster Boys 5 is scheidsrechter Louw Wobbes onwel geworden. Door goed en snel handelen van veel mensen gaat het gelukkig naar omstandigheden goed met hem.

Er waren veel toeschouwers aanwezig bij Harkemase Boys 4 – Drachtster Boys 5 afgelopen zaterdag. Want naast het thuispubliek was er ook flink wat aanhang uit Drachten én ONT-supporters uit Opeinde. Er stond namelijk nog wat op het spel: mocht Drachtster Boys punten verspelen, dan zou ONT kampioen worden. Bij winst voor Drachtster Boys waren zij zelf kampioen.

In de slotfase van de wedstrijd, toen het nog 0-0 stond, werd scheidsrechter Louw Wobbes onwel. Door adequaat handelen van meerdere mensen uit het publiek, die direct de reanimatie startten, kon Louw bij kennis naar het ziekenhuis in Leeuwarden worden vervoerd. Daar is hij inmiddels gedotterd. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met Louw.

Langs deze weg willen Louw en zijn familie, maar ook wij als voetbalvereniging, onze dank uitspreken aan de mensen die de reanimatie hebben gedaan. Zij hebben de rust bewaard en op die manier Louw adequaat geholpen. Dank voor alles!

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.