EVEN VOORSTELLEN : JOHAN VAN SLOOTEN

Geplaatst op 28 mei 2019 | Algemeen
In het kort zal ik me even voorstellen. Ik ben Johan van Slooten, 59 jaar, gehuwd en woonachtig in Grou. Komend seizoen zal ik de medische staf komen versterken als revalidatietrainer/verzorger van het 1e elftal.
 
Mijn dagelijkse werk is, verkoper binnendienst bij MUTA Sport te Leeuwarden. Alle doordeweekse avonden èn alle weekenden ben ik op de voetbalvelden te vinden. Al meer dan 25 jaar als hoofdtrainer, momenteel bij Renado, een mooie club met fijne mensen in St. Nicolaasga.
 
De afgelopen 9 jaar ben ik tevens hersteltrainer/sportverzorger geweest, eerst bij FVC en de laatste 6 jaar, waarvan laatste twee jaar ook assistent-trainer, bij Zeerobben in Harlingen.
 
Ik ben super enthousiast over mijn nieuwe uitdaging bij vv Harkemase Boys en hoop dat ik wat voor het 1e elftal en de vereniging kan betekenen.
 
Tot ziens op ‘de Bosk’ !

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.