Aludon Pupil van de Week: Heleen Biesma

Geplaatst op 24 mei 2019 | 1e elftal

Heleen Biesma is bij Harkemase Boys – Hoek de Aludon Pupil van de Week!

Heleen is 8 jaar en speelt in de JO9-3. In dat team is zij een allround middenvelder met een sterke drang naar voren! Heleen heeft meerdere hobby’s waaronder uiteraard voetballen maar ook tennis en trampolinespringen zijn sporten die Heleen graag in haar vrije tijd beoefent. Haar favoriete speler is Pier Veldman en heit Fokke (35+) en de favoriete clubs van Heleen zijn vv Harkemase Boys, Barcelona en Feyenoord. In het programmaboekje zaterdag geeft Heleen haar voorspelling voor Harkemase Boys – Hoek.

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.