Aludon Pupil van de Week: Meike van der Veen

Geplaatst op 10 mei 2019 | 1e elftal

Meike van der Veen is bij Harkemase Boys – FC Lisse de Aludon Pupil van de Week!

Meike is 7 jaar en speelt in de JO9-1. In dat team is zij een allround rechterverdediger die sterk is in de opbouw! Meike heeft meerdere hobby’s waaronder uiteraard voetballen maar ook tennis en zwemmen zijn sporten die Meike graag bedrijft. Haar favoriete speler is Jesse Renken en de favoriete clubs van Meike zijn vv Harkemase Boys en Ajax. In het programmaboekje zaterdag geeft Meike haar voorspelling voor Harkemase Boys – FC Lisse.

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.