Harkemase Boys uitgedaagd door Dodado!

Geplaatst op 9 mei 2019 | 1e elftal, Algemeen

Een paar weken terug ontvingen wij een brief uit Noord Oost Friesland. Hierin stond dat Dodado opzoek was naar een voetbalclub die hen kon verslaan… Dodado is namelijk onverslaanbaar. Ze hebben nog nooit één wedstrijd verloren! Wij als Harkemase Boys hebben deze uitdaging natuurlijk aangenomen.

DODADO is een sportstichting voor mensen met een verstandelijke handicap. Deze stichting organiseert al meer dan zesendertig jaar een zestal sporten in de regio Noord Oost Friesland. Bij de beoefening van de verschillende sporten staat het recreatief bezig zijn voorop; dat wil niet zeggen dat we geen prestaties leveren en wedstrijden spelen. We proberen alles tijdens het sporten normaal te laten verlopen en daar waar nodig passen we het sporten aan, aan de mogelijkheden en onmogelijkheden van onze deelnemers.

Komt allen op 14 mei om Harkemase Boys en Dodado aan te moedigen!

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.