30 mei: Hemelvaartstoernooi deel 12

Geplaatst op 3 mei 2019 | hemelvaartstoernooi

De elftallen die niks meer te halen hebben beginnen zich al zachtjes aan wat te sparen, spelers die buiten de boot dreigen te raken doen er juist een schepje boven op want over een paar weekjes organiseert Harkemase Boys alweer voor de 12e keer het Hemelvaartstoernooi.

Scheidsrechters, broodjesmeerders, muziek, kantinepersoneel en, niet onbelangrijk, de teams zijn allemaal geregeld. Wederom 12 heren- en 6 damesteams komen op donderdag 30 mei in alle vroegte weer naar Sportpark “De Bosk” om daar uit te maken wie het beste kan voetballen en wie het beste kan feesten.

Bij de dames bestaat de poule uit VV Opende, Waskemeer, SC Kootstertille / Drogeham, Udiros, WTOC en uiteraard Harkemase Boys. De 2 poules bij de heren bestaan uit VV HOC, Harkema Opeinde ZM, Drogeham, SC Kootstertille, Media Team, Harkemase Boys 5, VBTB, ’t Fean 58, VV Opende, Young Boys en Harkemase Boys 3.

De poule-indeling is inmiddels bekend en de programmaboekjes zijn inmiddels bij de drukker. Deze worden binnenkort bij de teams bezorgd. Nog een paar weekjes geduld dus. Tot donderdag 30 mei!

Toernooicommissie Harkemase Boys

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.