Aludon Pupil van de Week: Sven de Bruin

Geplaatst op 11 april 2019 | 1e elftal

Sven de Bruin is bij Harkemase Boys – asv De Dijk de Aludon Pupil van de Week!

Sven is 9 jaar en speelt in de JO9-1. In dat team is hij een robuuste verdediger die sterk is in de duels! Sven heeft meerdere hobby’s waaronder uiteraard voetballen maar ook vissen en wielrennen zijn bezigheden waar bij zich graag mee bezighoudt. Zijn favoriete speler is Henny Bouius  en de favoriete clubs van Sven zijn vv Harkemase Boys en Ajax. In het programmaboekje zaterdag geeft Sven zijn voorspelling voor Harkemase Boys – asv De Dijk.

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.