Aludon Pupil van de Week: Marcel van der Wal

Geplaatst op 28 maart 2019 | 1e elftal

Marcel van der Wal is bij Harkemase Boys – Jong FC Groningen de Aludon Pupil van de Week!

Marcel is 8 jaar en speelt in de JO9-2. In dat team is hij een dynamische middenvelder met een neusje voor de goal! Marcel heeft één hele grote hobby’s: voetballen. Zijn favoriete speler is Erick Jansema en de favoriete clubs van Marcel zijn vv Harkemase Boys en sc Heerenveen. In het programmaboekje zaterdag geeft Marcel zijn voorspelling voor Harkemase Boys –Jong FC Groningen.

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.