Aludon Pupil van de Week: Ruben Pool

Geplaatst op 21 maart 2019 | 1e elftal

Ruben Pool is bij Harkemase Boys – Ajax de Aludon Pupil van de Week!

Ruben is 8 jaar en speelt in de JO9-1. In dat team is hij een veelscorende spits! Ruben heeft één hele grote hobby’s: voetballen. Zijn favoriete speler is Iloba Achuna en de favoriete clubs van Ruben zijn vv Harkemase Boys en Bayern München. In het programmaboekje zaterdag geeft Ruben zijn voorspelling voor Harkemase Boys – Ajax

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.