Aludon Pupil van de Week: Ines van der Wal

Geplaatst op 7 maart 2019 | 1e elftal

Ines van der Wal is bij Harkemase Boys – vv Noordwijk de Aludon Pupil van de Week!

Ines is 8 jaar en speelt in de JO9-2. In dat team is zij een robuuste verdediger! Ines heeft naast het voetbal nog één grote hobby: dansen. Haar favoriete speler is Henny Bouius en de favoriete club van Ines is uiteraard de eigen vv Harkemase Boys. In het programmaboekje zaterdag geeft Ines haar voorspelling voor Harkemase Boys – vv Noordwijk!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.