Fout Feest Jonge (start voorverkoop)

Geplaatst op 1 maart 2019 | Algemeen

Update kaartverkoop Foute Party

Vanaf morgen 2 maart gaan de Earlybird tickets in de verkoop voor de Foute Party. Voor 5 eurie ben je zeker van een ticket voor hét feest van het jaar op Sportpark de Bosk op zaterdagavond 6 april. Donateurs van De Vrienden betalen ook 5 euro, maar krijgen bij entree 3 consumptiemunten.

We kunnen alvast verklappen: we hebben de beste feest DJ van Noord-Nederland gestrikt, DJ Olaf. Olaf neemt zijn hele foute party assortiment mee, dat belooft zeker wat! We hebben een primeurtje voor jullie: speciaal voor de foute party komt er een uitgebreide shotjesbar. Klinkt goed toch? En of dat nog niet alles is hebben wij ook nog een verrassingsact in petto die je niet mag missen. Dus waar wacht je op? Foute Party Jonge!

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.