Aludon Pupil van de Week: Martin van der Veen

Geplaatst op 28 februari 2019 | 1e elftal

Martin van der Veen is bij Harkemase Boys – DOVO de Aludon Pupil van de Week!

Martin is 9 jaar en speelt in de JO10-1. In dat team is hij een veel scorende spits! Martin heeft meerdere hobby’s: voetballen, kickboksen en Martin vindt het erg leuk om hutten te bouwen. Zijn favoriete speler is Robert Stelpstra en de favoriete clubs van Martin zijn vv Harkemase Boys, Ajax en sc Heerenveen. In het programmaboekje zaterdag geeft Martin zijn voorspelling voor Harkemase Boys – DOVO

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.