Bosje, Boutzamar en Schotanus verlaten Harkemase Boys

Geplaatst op 26 februari 2019 | 1e elftal

Jouke Bosje, Noureddine Boutzamar en assistent-trainer Klaas Schotanus verlaten Harkemase Boys aan het eind van dit seizoen.

Doelman Jouke Bosje, die bezig is aan zijn tweede seizoen op De Bosk, kan het niet langer combineren met zijn werk en opleiding in de zorg. Bovendien wil Bosje graag weer minuten maken. “Ik heb het erg naar m’n zin in Harkema, de club is super”, zegt de doelman. “Maar ik mis het spelen heel erg en dat hoop ik bij een andere club weer op te pakken.” Bosje heeft contact gehad met een aantal clubs, maar nog nergens getekend.

Noureddine Boutzamar speelt volgend seizoen voor SC Genemuiden. De middenvelder sloot in augustus 2018 aan bij de selectie van Harkemase Boys, nadat zijn contract bij SC Cambuur niet werd verlengd. Komende zomer gaat Boutzamar verhuizen, waardoor de reistijd naar Harkema te lang wordt.

Klaas Schotanus is bezig aan zijn eerste seizoen als assistent-trainer, na eerder al vijf jaar als speler actief te zijn geweest. Hij kan het trainerschap niet langer combineren met zijn werk en de camping van z’n ouders. “Daar ben ik steeds meer nodig. Het verstand heeft het gewonnen van het gevoel, want ik was hier graag verder gegaan. Het lukt me alleen niet. Een ding is zeker: ik kom volgend seizoen zeker nog regelmatig kijken.”

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.