Aludon Pupil van de Week: Chantal Alkemade

Geplaatst op 14 februari 2019 | 1e elftal

Chantal Alkemade is bij Harkemase Boys – ONS Sneek de Aludon Pupil van de Week!

Chantal is 8 jaar en speelt in de JO9-3. In dat team is zij een sterke scorende spits! Chantal heeft maar één grote hobby: voetballen. Haar favoriete speler is Jesse Renken en de favoriete club van Chantal is de eigen vv Harkemase Boys. In het programmaboekje zaterdag geeft Chantal haar voorspelling voor Harkemase Boys – ONS Sneek!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.