Aludon Pupil van de Week: Jesse Hoekstra

Geplaatst op 1 februari 2019 | 1e elftal

Jesse Hoekstra is bij Harkemase Boys – Odin’59 de Aludon Pupil van de Week!

Jesse is 8 jaar en speelt in de O9-2. In dat team is hij een sterke verdediger met flair! Jesse heeft één grote hobby: voetballen en speelt daarnaast ook graag buiten. Zijn favoriete speler is Joris Voest en de favoriete clubs van Jesse zijn vv Harkemase Boys en Feyenoord. In het programmaboekje zaterdag geeft Jesse zijn voorspelling voor Harkemase Boys – Odin’59

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.